HOROSCOP CASSANDRA 12-18 NOIEMBRIE. Nori de furtună în relaţie, tornadă în portofele. Casa Sănătăţii este bine aspectată

HOROSCOP CASSANDRA 12-18 NOIEMBRIE. Citiţi previziuni astrale de săptămâna viitoare pentru fiecare zodie.

08 nov. 2018, 08:07
HOROSCOP CASSANDRA 12-18 NOIEMBRIE. Nori de furtună în relaţie, tornadă în portofele. Casa Sănătăţii este bine aspectată

BERBEC 21.03-20.04: Se creeaza o anumita tensiune in sanul familiei, asa ca daca veti fi mai prudenti cu remarcile si va ganditi ca totul se rezolva curand, veti privi cu detasare situatia. In weekend se cam aglomereaza treburile care necesita o rezolvare rapida.

TAUR 21.04-21.05: Mici discutii tensionate se aprind ca un foc de paie si tot atat de repede se sting. Atentia se muta pe cateva pregatiri pentru casa. Poate faceti o reamenajare, poate cumparati ceva nou pentru locuinta proprie.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile veti primi un cadou sau o recompensa marunta, dar suficienta sa va bucure. Energia nu este cotata prea bine, asa ca e necesar sa va relaxati mai mult. Va intalniti cu prieteni apropiati, alaturi de care veti petrece dupa-amieze placute.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca dispuneti de prea multa energie, asa ca  cei din jur pot, la un moment dat, sa se supere pe aplombul dumneavoastra. Este o perioada propice schimbarii garderobei. Atentie la cheltuieli!

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia sa va retrageti in propria carapace pentru a va gandi la proiectele de viitor. Dorinta de izolare nu ar trebui neglijata si nici privita cu suspiciune. De fapt, aveti o teribila pofta de viata.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca va doriti sa va reasezati si sa gasiti un drum mai bun, asa ca porniti sa va evaluati realizarile de pana acum. Daca nu aveti prea multe puncte pe aceasta lista ar fi bine sa treceti si la fapte, nu doar la vorbe…

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana va veti concentra mai mult pe viata profesionala. Se pare ca aici sunt probleme care mocnesc de ceva vreme. Ar fi bine sa ganditi totul cu calm si sa actionati prompt, dar nu in urma unei analize a viitoarelor planuri.

SCORPION 23.10-21.11: La inceputul saptamanii va supara mici conflicte la locul de munca, dar acestea se sting rapid. Va puneti problema daca numai dumneavoastra gresiti si nu cumva cineva va face sicane. Uneori va luati doar dupa aparente si nu e chiar bine.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va preocupa in mod deosebit achitarea unor taxe, impozite, facturi sau a unei datorii neachitate. Se pare ca norocul va surade si veti primi un ajutor financiar de la o institutie. Atentie la semnarea actelor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Petreceti cam mult timp in compania prietenilor si membrii familiei se vor revolta din aceasta cauza. Se pot ivi chiar discutii in contradictoriu insa le puteti aplana daca va folositi de discernamant.

VARSATOR 20.01-18.02: Va ocupati timpul cu tot felul de activitati legate de reparatii si renovari prin locuinta, insa va nemultumeste un singur lucru: sunteti lasati sa va luptati singuri cu greutatile. In weekend veti avea mici probleme cu sanatatea, dar care se vor remedia rapid.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca aveti mai mult chef de distractii decat sa va pierdeti timpul cu rezolvarea problemelor. Nimic grav, insa acumularea acestora va duce la un moment dat la o adevarata bomba. Incercati sa va concentrati pe solutionarea acestora si nu veti regreta.