Horoscop Cassandra 15-16 mai. Se umplu conturile, noroc chior pentru multe zodii

Ritmul zilelor se va accelera deoarece va decideti sa puneti in aplicare un proiect ambitios legat de propria casa.

14 mai 2021, 09:58
Horoscop Cassandra 15-16 mai. Se umplu conturile, noroc chior pentru multe zodii

Horoscop Cassandra 15-16 mai BERBEC 21.03-20.04:

Urmeaza sa faceti o schimbare reala si va ganditi sa aplicati cateva idei de a scoate bani in plus. Desi ii veti cheltui pe lucruri frumoase sau pe obiecte de arta, acest lux va da o stare de satisfactie. Va veti concentra pe ceea ce detineti si ce este important.

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada favorabila, deoarece atrageti mai usor bani, resurse si oameni importanti catre dumneavoastra. Putem spune ca sunteti vrajitorii financiari ai zodiacului. Veti fi si mai vorbareti ca de obicei, asa ca veti discuta despre orice subiect.

Horoscop Cassandra 15-16 mai GEMENI 22.05-21.06: Beneficiati de o energie care va declansa schimbari financiare si ale relatiilor. Acum puneti in aplicare idei care va vor aduce un castig financiar consistent. Tineti cont ca dincolo de satisfacerea necesitatilor vietii, ceea ce doriti este o stare de spirit multumitoare.

RAC 22.06-21.07: Sunteti constienti ca banii va vor ajuta sa va asigurati viitorul, mai ales ca sunteti dornici sa-i strangeti aproape pe toti cei dragi. Planetele din diagrama dumneavoastra va vor activa dorinta de a socializa cu ceilalti.

LEU 22.07-22.08: Zilele acestea va veti implica in relatia cu parintii, sefii sau profesorii. Acest lucru va va oferi posibilitatea de a va rezolva ceea ce doriti sa realizati. Sigur ca vor fi si discutii, dar veti fi fermecatori, cooperanti si diplomati.

Horoscop Cassandra 15-16 mai FECIOARA 23.08-22.09: In anumite privinte, veti trai un moment frustrant pentru dumneavoastra, deoarece planetele din diagrama va vor indemna sa va ganditi mai mult la bani, castiguri si la ceea ce detineti. Orice ar fi, faceti tot ce puteti sa invatati ceva nou. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Atentia dumneavoastra se va indrepta catre bani, active si averea pe care o detineti. Multi dintre nativi isi vor creste averea prin asocierea cu altcineva. De exemplu, este posibil sa primiti o mostenire.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile veti avea nevoie de mai mult somn, deoarece Soarele este departe de semnul dumneavoastra. Acest lucru va va oferi insa sansa de a fi mai detasati si mai obiectivi in relatiile cu apropiatii, ceea ce inseamna ca le puteti imbunatati.

Horoscop Cassandra 15-16 mai SAGETATOR 22.11-21.12: Acum aveti motivatia necesara sa va organizati bine si sa lucrati inteligent. Vreti sa obtineti rezultate multumitoare pentru eforturile depuse in cel mai eficient mod posibil. Este un moment bun pentru munca mentala, fiindca sunteti atenti la detalii.

Horoscop WEEKEND 14-16 mai 2021. Cum ne influenteaza Luna in Rac
CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana sunteti manati de o dorinta arzatoare pentru divertisment si veti evada prin activitati distractive. Relatiile cu copiii se vor imbunatati. In weekend va veti distra alaturi de cei mai mici membri ai familiei.

VARSATOR 20.01-18.02: Va concentrati pe problemele legate de casa si familie, iar unii dintre dumneavoastra se vor implica mai mult in relatia cu unul dintre parinti. Veti fi interesati sa redecorati sau veti face tot ce puteti pentru ca locuinta sa fie mai atractiva.

Horoscop Cassandra 15-16 mai PESTI 19.02-20.03: Ritmul zilelor se va accelera deoarece va decideti sa puneti in aplicare un proiect ambitios legat de propria casa. Deoarece veti fi dornici sa comunicati cu apropiatii, va veti descoperi adevarate calitati de oratori.

Sursa: magazin.ro

Horoscop BANI si SUCCES 11-16 mai 2021. Ce zodie are noroc cu carul chiar de azi