HOROSCOP CASSANDRA 16-22 SEPTEMBRIE. Tsunami de evenimente, planetele provoacă un adevărat turbion în viaţa zodiilor

HOROSCOP CASSANDRA 16-22 SEPTEMBRIE. Celebrul astrolog a realizat previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

12 sept. 2019, 13:06
HOROSCOP CASSANDRA 16-22 SEPTEMBRIE. Tsunami de evenimente, planetele provoacă un adevărat turbion în viaţa zodiilor

BERBEC 21.03-20.04: Nu mica va fi mirarea ca saptamana aceasta marcheaza un moment de cotitura, cand veti fi surprinsi de panica. Va faceti probleme ca aveti prea multe magazine de vizitat si prea multi bani de cheltuit? Nu e cazul.

TAUR 21.04-21.05: Tema de ansamblu a urmatoarelor zile este ca vreti sa faceti singur tot felul de lucruri. Nu trebuie sa multumiti pe nimeni. Va simtiti increzatori si relaxati, deoarece nu este nevoie sa va prefaceti a fi ceea ce nu sunteti.

GEMENI 22.05-21.06: Va concentrati pe casa, familie si propria viata privata. Renovarile, mutarile rezidentiale si proiectele noi de redecorare va vor solicita toata atentia. Ritmul vietii a fost extrem de rapid, asa ca aveti nevoie de mai multa relaxare.

RAC 22.06-21.07: Sunteti foarte ocupati cu tot felul de sarcini personale, studii, cu scrisul si lectura, asa ca se pare ca doar 24 de ore pe zi nu va mai ajung. Studiati bine imprejurimile pentru a vedea ce vreti sa schimbati.

LEU 22.07-22.08: Veti cumpara destule lucruri frumoase pentru propria persoana si cei dragi. Evitati insa disputele cu ceilalti despre cum va cheltuiti banii. Pentru dumneavostra, dreptul de a cheltui bani simbolizeaza libertate personala.

FECIOARA 23.08-22.09: Soarele, Venus si Marte sunt in zodia dumneavoastra, urmate la scurt timp de Mercur. Nu ezitati sa va aparati propriile interese si sa mergeti dupa ceea ce doriti. Este un moment prielnic pentru a va reinnoi garderoba.

BALANTA 23.09-22.10: Acum este cel mai bun moment din intreg anul pentru a va atinge obiectivele pentru urmatoarea perioada. Aveti multa claritate necesara pentru luarea deciziilor, asa ca ar trebui sa va chibzuiti bine alegerile.

SCORPION 23.10-21.11: Prieteniile vor fi importante pe masura ce va dati seama de rolul pe care il joaca in viata dumneavoastra. Studiati-va bine amicii. Acesta este si un moment bun pentru a va fixa obiectivele viitoare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cei din jur va percep ca fiind competenti si de succes, asa ca va vor cere sfaturi sau sa va asumati noi responsabilitati. Este important sa le acceptati respectul si admiratia, sa cooperati si veti reusi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Daca nu veti putea calatori, faceti un efort si explorati-va propriul oras. Asa va veti extinde cunostintele si, in acelasi timp, va veti simti stimulati de experiente noi. Este posibil sa incepeti o noua relatie de dragoste.

VARSATOR 20.01-18.02: Vreti sa experimentati viata la nivel sentimental, nu doar intelectual. Poate ca veti intalni pe cineva care va avea acest efect asupra dumneavoastra. Pe plan familial sunt posibile discutii referitoare la o mostenire sau o proprietate comuna.

PESTI 19.02-20.03: In aceste zile va veti simti extrem de obositi, asa ca acesta este motivul pentru care va odihniti mai mult. Venus, care acum este vizavi de semnul dumneavoastra, va ajuta sa faceti pace in toate relatiile si sa va clarificati sentimentele.


loading...