HOROSCOP CASSANDRA 22-28 APRILIE: Soarele aduce momente luminoase în relaţii, multe zodii vor străluci. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP CASSANDRA 22-28 APRILIE. Celebrul astrolog îţi spune ce ţi-au rezervat astrele de Florii şi paşte 2019.

19 apr. 2019, 10:06
HOROSCOP CASSANDRA 22-28 APRILIE: Soarele aduce momente luminoase în relaţii, multe zodii vor străluci. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC 21.03-20.04: Este randul dumneavoastra sa straluciti. Soarele va stimuleaza energia si va ofera sansa sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Va mai trebuie insa putin mai multa rabdare si sa fiti atenti la ce si cum vorbiti.

TAUR 21.04-21.05: Aveti o tendinta de a va ascunde de lume pentru a fi singuri, doar dumneavoastra cu propriile ganduri. Va veti face multe planuri si va stabiliti noi prioritati si cateva obiective pe care le doriti realizate.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile sunteti intr-o efervescenta interactiune cu prietenii. Exista posibilitatea sa va puna „presedinte” de gasca. Este si un moment prielnic pentru a va impartasi sperantele si visele cu altii, mai ales daca vreti sa fiti sprijiniti.

RAC 22.06-21.07: Faceti tot ce puteti pentru a va indeplini obiectivele. Daca intrebati, s-ar putea ca usile sa se deschida pentru dumneavoastra. Intre timp, veti face fata razboiului intre cerintele casei si ale carierei.

LEU 22.07-22.08: Vreti sa va largiti orizonturile prin studii, experiente noi si nefamiliare. Veti intalni oameni din medii diferite si gasiti niste raspunsuri la intrebari pe care vi le puneti de ceva vreme. In weekend aveti chef sa explorati propriul oras.

FECIOARA 23.08-22.09: Este posibil sa va implicati direct in probleme legate de case, taxe, impozite, datorii, asigurari, testamente si mosteniri. Din fericire, va salveaza Venus care promoveaza prietenia si colaborarea cu colegii. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Soarele este situat vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va atrage atentia asupra sotilor, partenerilor si prietenilor apropiati. Veti fi detasati si obiectivi in ceea ce priveste rolul dumneavoastra in relatie.

SCORPION 23.10-21.11: Va place sa credeti ca veti obtine cele mai bune rezultate pentru eforturile dumneavoastra. Acesta este si motivul pentru care veti face liste si va examinati munca si stilul de viata. Tineti cont: motivatia este inceputul tuturor lucrurilor.

SAGETATOR 22.11-21.12: Este momentul prielnic pentru a demonstra cine sunteti si pentru a va exprima. Atitudinea dumneavoastra fata de relatii va fi una usoara si romantismul va inflori. Ar fi cazul sa va relaxati si poate o sa mergeti intr-o excursie.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceste zile este posibil sa va implicati mai mult ca de obicei in relatia cu unul dintre parinti. Cu toate acestea, veti gasi suficient timp pentru a va restabili si a va regenera.

VARSATOR 20.01-18.02: Va preocupa vizitele, intalnirile, scurte excursii si un timp sporit petrecut impreuna cu fratii sau rudele. Veti citi si scrie mai mult ca de obicei. Programul dumneavoastra va fi solicitant si ritmul zilnic se va accelera.

PESTI 19.02-20.03: Gandurile vi se indreapta catre bani, fluxul de numerar si castiguri. Va concentrati mai ales pe ce detineti sau ce datorati. Ce este cu adevarat important pentru dumneavoastra, veti realiza. Ar trebui sa va preocupati mai mult de propria sanatate.