HOROSCOP CASSANDRA 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE. Sfârşit de lună de coşmar pentru multe zodii

HOROSCOP CASSANDRA 26 AUGUST - 1 SEPTEMBRIE. RomaniaTV.net vă prezintă horoscopul săptămânii viitoare.

23 aug. 2019, 10:02
HOROSCOP CASSANDRA 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE. Sfârşit de lună de coşmar pentru multe zodii

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va puteti astepta la mici intreruperi, intarzieri sau surprize legate de evenimente sportive, excursii, petreceri sau orice are legatura cu propriii dumneavoastra copii. S-ar putea chiar sa reprogramati un eveniment social.

TAUR 21.04-21.05: Ceva neasteptat va afecta viata de familie, in special, ceva legat de energia electrica sau de tehnologia pe care o folositi. In weekend primiti vizita neasteptata a unei rude pe care nu ati mai vazut-o de mult timp. Distractie placuta!

GEMENI 22.05-21.06: Lucrurile vor fi putin difertite in aceste zile. Rutina zilnica va fi data peste cap si s-ar putea ivi brusc o calatorie scurta. Veti ajunge in imprejurimi frumoase, care va vor face sa va bucurati de privelisti si sa va incarcati bateriile.

RAC 22.06-21.07: Finantele si fluxul numerar sunt un pic afectate, ceva neasteptat va va afecta posesiunile personale. Este posibil sa gasiti ceva pe care l-ati pierdut. Va iese in cale un avantaj neasteptat, un dar sau castigati niste bani. Succes!

LEU 22.07-22.08: Saptamana aceasta este posibil sa faceti fata cu greu restrictiilor. Rutina de fiecare zi se va schimba si ati putea lupta contra unei convingeri. Flirturile si dorinta de a incerca experiente noi va vor intriga. Puneti-va centura si porniti la drum!

FECIOARA 23.08-22.09: Multi dintre dumneavoastra se vor simti razvratiti si vi se vor impune restrictii. Planurile se vor schimba si este posibil sa incepeti o noua poveste de dragoste cu cineva dintr-o cultura diferita.

BALANTA 23.09-22.10: O cunostinta de-a dumneavoastra ar putea face ceva bizar sau poate va intalniti cu o persoana neobisnuita. Veti lega o prietenie de pe urma careia ati putea beneficia de anumite resurse financiare.

SCORPION 23.10-21.11: Oamenii va admira, insa dumneavoastra va veti confrunta cu tot felul de stari nervoase. Este posibil chiar sa explodati, bineinteles, atunci cand nu trebuie si poate chiar sa va stirbiti reputatia.

SAGETATOR 22.11-21.12: O calatorie ar putea fi intrerupta sau anulata, ori s-ar putea sa plecati brusc intr-o vacanta. Va hotarati in ultimul moment si nu veti regreta nimic. Primiti o veste buna din zona financiara care va va redresa pentru o perioada.

CAPRICORN 22.12-19.01: Tratati aceste zile ca si cum ati fi primit un avertisment ca sa tineti ochii pe proprietati comune, mosteniri, asigurari, bani sau bogatia partenerului dumneavoastra. In weekend veti primi un cadou sau o favoare.

VARSATOR 20.01-18.02: Este posibil sa incepeti o noua relatie sau poate cea existenta se va aprofunda semnificativ. La locul de munca veti avea mari realizari si veti deveni mult mai eficienti si mai siguri pe dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Ceva neasteptat se va intampla la locul de munca si va schimba radical lucrurile. Este posibila o promovare sau o crestere a veniturilor. Veti lucra in numele altcuiva si veti primi recompensele acestuia. Succes!