HOROSCOP CASSANDRA 29 IULIE – 4 AUGUST 2019. Luna începe cu momente de coşmar pentru anumite zodii. Cine are noroc

HOROSCOP CASSANDRA 29 IULIE - 4 AUGUST 2019. Sunteti dornici sa calatoriti si sa invatati ceva nou pentru ca vreti sa va extindeti orizonturile. Citiţi previziunile pentru fiecare zodie pe RomaniaTV.net.

25 iul. 2019, 09:25
HOROSCOP CASSANDRA 29 IULIE – 4 AUGUST 2019. Luna începe cu momente de coşmar pentru anumite zodii. Cine are noroc

BERBEC 21.03-20.04: Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii a graficului dumneavoastra si va va face mai indrazneti si energici. Aveti tot felul de ocazii de a va petrece vacanta, de a face activitati sportive cu cei mici si chiar de a va reindragosti.

TAUR 21.04-21.05: Casa si familia va agita si va provoaca la tot felul de schimbari. Este posibil sa va revedeti cu niste rude indepartate. Acesta este si un moment potrivit pentru a repara tot ceea ce v-ati propus. Succes!

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile ar trebui sa va inarmati cu mult calm. Ca sa potoliti spiritele si sa nu provocati discutii aprinse, ganditi-va inainte de a vorbi. Vestea buna vine din domeniul financiar. Acum va puteti cumpara multe lucruri de valoare.

RAC 22.06-21.07: Sanatatea este pe culmi ridicate, va simtiti puternici si va veti extinde sfera de influenta. Va simtiti atragatori si este cazul sa va reinnoiti garderoba. Evitati cumparaturile miercuri, vineri si duminica.

LEU 22.07-22.08: Va stapaneste dorinta de contemplare si autoexaminare. Totusi, veti termina cu usurinta lucrurile pe care vi le-ati propus. Pe tot parcursul saptamanii lucrurile se amesteca si vor fi cateva intarzieri si amanari.

FECIOARA 23.08-22.09: Incepeti saptamana prin a va face planuri temeinice, pe care sa le si indepliniti. Cateva secrete bine ascunse risca sa fie devoalate tot din cauza dumneavoastra si mai precis a indicretiei. Fiti atenti ce vorbiti si catre cine!

BALANTA 23.09-22.10: Atrageti in favoarea dumneavoastra multi oameni importanti si asta functioneaza ca un bun lubrifiant pentru finalizarea unor proiecte importante. Se prefigureaza chiar si o noua relatie de dragoste cu cineva mai in varsta sau cu o pozitie sociala importanta.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti dornici sa calatoriti si sa invatati ceva nou pentru ca vreti sa va extindeti orizonturile. Va implicati in noi proiecte si veti sprijini cu sarg pe toti care au nevoie de dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va traiti viata intens in aceste zile. Fie ca este vorba despre serviciu, barfele din curtea casei, politica, drame de familie sau chestiuni financiare, totul conteaza pentru dumneavoastra. Daca vreti sa calatoriti, verificati rezervarile si itinerariile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este vremea prielnica pentru parteneriatele de afaceri, casatorii si intalniri cu prietenii. Va exprimati usor si va faceti la fel de lesne bine intelesi de ceilalti. Putem spune ca si relatiile cu dusmanii se pot imbunatatii. Succes!

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti fericiti sa munciti din greu si aveti un motiv bine intemeiat sa lucrati. Vreti rezultate bune pentru propriile eforturi si lucrati folosindu-va de inteligenta. Acesta este si motivul pentru care vreti sa va gestionati mai bine viata.

PESTI 19.02-20.03: Nu ratati ocazia sa mergeti intr-o vacanta. Saptamana aceasta veti accepta si cateva invitatii pentru evenimente sociale, sportive sau mici excursii distractive. Pentru ca sunteti in stransa legatura cu muza dumneavoastra poate inflori romantismul.