HOROSCOP CASSANDRA 3-9 februarie 2020: Atenţie la cheltuielile excesive! Scandal în Casa Dragostei

HOROSCOP CASSANDRA 3-9 februarie 2020. celebrul astrolog a realizat previziunile pentru prima săptămână din luna februarie.

31 ian. 2020, 09:19
HOROSCOP CASSANDRA 3-9 februarie 2020: Atenţie la cheltuielile excesive! Scandal în Casa Dragostei

BERBEC 21.03-20.04: Aveti multe sarcini de serviciu de indeplinit, asa ca va puneti rapid pe treaba. Este bine sa va faceti o lista de prioritati ca sa nu va pierdeti timpul cu nimicuri. Poate sa apara oboseala si sanatatea ar putea avea de suferit.

TAUR 21.04-21.05: Treceti printr-o perioada agitata si nu este cazul sa va ingrijorati. Totul este trecator. Cei dragi va solicita mai multa atentie si ar trebui sa va implicati in mai multe activitati alaturi de ei. Atentie la cheltuielile excesive!

GEMENI 22.05-21.06: Este cazul sa va detasati de trecut si sa va pregatiti pentru o reuniune familiala. In weekend starea sanatatii devine vulnerabila, mai ales ca faceti exces de zel si obositi. Vi se recomanda prudenta, rabdare si dozarea eforturilor.

RAC 22.06-21.07: O multime de persoane apropiate va solicita sprijinul. Este momentul aducerilor aminte, dar va trebui sa fiti prudenti la remarci. Toate informatiile noi pot fi folosite impotriva dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Saptamana debuteaza cu cheltuieli excesive, dar care in mod surprinzator va vor aduce castiguri mai tarziu. Este vorba despre favoruri, bonusuri substantiale sau cadouri care vin in calea dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti chef sa va implicati in mai multe actiuni simultane, dar mai ales in a va amesteca in treburile altora. Unii s-ar putea supara ca interveniti neinvitati in viata lor. Ocupati-va indeosebi de dumneavoastra si lasati-i pe ceilalti in pace.

BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile ar fi bine sa aveti mai multa grija de sanatatea dumneavoastra. Implicati-va doar in activitati usoare si daca simtiti nevoia, cereti sprijinul celor din jur. Doar asa puteti duce la bun sfarsit ceea ce nu trebuie amanat.

SCORPION 23.10-21.11: A venit timpul sa va remodelati unele conceptii de viata, mai ales ca cei care tin la dumneavoastra va reproseaza rigiditatea in gandire si un conservatorism nefondat. La sfarsitul saptamanii va veti simti mult mai bine in sanul familiei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Mici dispute aprinse la locul de munca va vor face sa va revizuiti atitudinea fata de sarcinile primite. Nu ca le-ati neglijat, dar poate le-ati tratat cu mai putin simt de raspundere. Evitati discutiile in contradictoriu!

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceste zile nu este bine sa luati de unul singur decizii ferme si nici sa va asumati responsabilitati deosebite. Aveti succes in stabilirea planurilor privitoare la o calatorie de studii care se anunta in viitorul apropiat. Succes!

VARSATOR 20.01-18.02: Grija dumneavoastra se muta acum spre cateva datorii lasate deoparte. Facturi, taxe, impozite sau nevoile celor dragi, iata cam ce va preocupa. Fiti atenti insa la cheltuielile excesive!

PESTI 19.02-20.03: Trebuie sa va inarmati cu rabdare, toleranta si prudenta, mai ales ca la sfarsitul saptamanii se anunta o intrunire de familie, unde se va dezbate o mostenire sau o disputa despre o proprietate comuna.