HOROSCOP CASSANDRA 4-10 NOIEMBRIE 2019. Planetele se aliniază bine pentru multe zodii, se anunţă o săptămână frumoasă

HOROSCOP CASSANDRA 4-10 NOIEMBRIE 2019. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna, citiţi pe RomaniaTV.net ce v-au pregătit astrele la îânceput de lună.

01 nov. 2019, 13:28
HOROSCOP CASSANDRA 4-10 NOIEMBRIE 2019. Planetele se aliniază bine pentru multe zodii, se anunţă o săptămână frumoasă

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti gata sa puneti cartile pe masa, in special cu un prieten apropiat sau un partener. Desigur, acest lucru va crea mici tensiuni dar ar putea deveni sansa dumneavoastra de a afla nemultumirile acestora.

TAUR 21.04-21.05: Munciti din greu pentru a duce totul la bun sfarsit si aveti suficienta energie. In plus, va veti mandri cu ceea ce reusiti. Intre timp, relatiile se vor imbunatati, chiar si cele cu inamicii.

GEMENI 22.05-21.06: Intimitatile sunt fierbinti si asta va fi probabil in detrimentul romantismului, deoarece sunteti inclinati sa puneti propriile nevoi inaintea celorlalte. Este bine daca realizati ca aveti de-a face cu lumea reala, nu doar cu fanteziile din minte.

RAC 22.06-21.07: Nebunia si haosul de acasa sunt un mesaj clar pentru dumneavoastra. Trebuie sa fiti toleranti cu cei dragi. Cei de acasa nu sunt chiar de acord cu tot ceea ce faceti, asa ca va vor incerca rabdarea si chiar nu aveti nevoie acum de conflicte

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia sa-i conduceti pe cei de acasa si sunteti tentati sa-i constrangeti pe ceilalti sa creada ca trebuie sa fie asa cum vreti. Amintiti-va ca daca doriti ca oamenii sa va asculte, trebuie sa vorbiti fara sa tipati.

FECIOARA 23.08-22.09: rele deschise saptamana asta, pentru ca veti lucra pentru a castiga bani. Veti castiga bani frumosi, dar ii veti cheltui la fel de generos. Din fericire, cei dragi se vor bucura de darnicia dumneavoastra prin cadouri minunate.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana aceasta activitatea va fi intensa. Veti fi vigurosi si veti face o impresie buna celorlalti. Deveniti un luptator pentru propriile drepturi, prinsi insa intre dorinta de a fi proactivi si de a-i mentine pe toti fericiti.

SCORPION 23.10-21.11: Va veti simti un pic stanjeniti pentru ca, din neatentie, creati o impresie gresita. Fiti atenti si constienti de ceea ce spuneti, ce faceti si unde sunteti in orice moment. S-ar putea sa descoperiti ca intai trebuie sa va confruntati cu dumneavoastra!

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum, planetele va incurajeaza sa va stabiliti obiectivele si sa le urmariti. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa lucrati cu altii si va trebui sa cooperati. Va este greu acum sa va faceti intelesi si alegeti sa luptati pentru a reusi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Respectul semenilor si al comunitatii conteaza pentru dumneavoastra. Veti depune eforturi pentru a obtine ceva. Doriti sa fiti propriul sef iar acest lucru va poate pune in conflict cu parintii sau sefii.

VARSATOR 20.01-18.02: Acum pentru dumneavoatra sunt importanti prietenii, independenta si dorinta de a face lumea mai buna. Cautati experiente care deschid noi dimensiuni ale realitatii si nu mai pierdeti timp pentru a va apara ideile.

PESTI 19.02-20.03: Valorile dumneavoastra sunt in contradictie sau s-ar putea sa nu fiti de acord cu cineva in legatura cu gestionarea resurselor detinute in comun. In acest moment, ceva se estompeaza pentru a face loc unei noi experiente. Succes!