HOROSCOP CASSANDRA 7-14 OCTOMBRIE 2019. Atenţie mare spre fluxul de numerar, câştiguri şi averea personală

HOROSCOP CASSANDRA 7-14 OCTOMBRIE 2019. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru a doua săptămână din a doua lună de toamnă. 

04 oct. 2019, 06:40
HOROSCOP CASSANDRA 7-14 OCTOMBRIE 2019. Atenţie mare spre fluxul de numerar, câştiguri şi averea personală

BERBEC 21.03-20.04: Obiectivul acestor zile este sa fiti eficienti si pentru asta va trebui sa lucrati din greu. Revizuiti-va calitatea sanatatii, mai ales dieta si exercitiile fizice. Poate vi se pare plictisitor, dar acesta este accentul puternic pentru dumneavoastra acum.

TAUR 21.04-21.05: Astrele va incurajeaza sa va distrati si sa socializati mai mult. Unii dintre dumneavoastra se vor bucura de relatii romantice sau chiar vor incepe altele noi. Este un moment fabulos pentru a va lua o vacanta.

GEMENI 22.05-21.06: Va concentrati pe rezolvarea problemelor de acasa, pe reparatia locuintei si pe proiectele de redecorare a casei. Multi dintre dumneavoastra vor putea explora oferte imobiliare sau pot achizitiona o alta casa. Succes!

RAC 22.06-21.07: Pregatiti-va pentru ca urmeaza o saptamana cu un ritm rapid. Veti avea oricum un program incarcat, deoarece veti face cumparaturi, excursii scurte, vorbiti mult cu rude, vecini si frati, plus veti face o lista cu proiecte noi.

LEU 22.07-22.08: Toata atentia o veti indrepta spre fluxul de numerar, castiguri si averea personala. Asta inseamna ca veti munci din greu pentru a castiga mai multi bani, dar nu va fi la fel de greu sa-i cheltuiti. Fiti cumpatati!

FECIOARA 23.08-22.09: lata de astrele prezente in diagrama dumneavoastra si veti atrage oameni si oportunitati pentru propriul beneficiu. In discutiile cu ceilalti, fiti diplomati, rabdatori si toleranti, mai ales cu prietenii apropiati si partenerii de afaceri.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti unii dintre cei mai sociabili nativi ai zodiacului, asa ca e putin probabil sa va ascundeti in spatele scenei. Cu toate acestea, in urmatoarele zile astrele va vor indemna sa profitati de sansa de a va odihni mai mult si de a lucra singuri.

SCORPION 23.10-21.11: Este important sa stiti ca saptamana aceasta este o perioada minunata pentru a interactiona cu prietenii si cu asociatii de afaceri. Relatiile va pot ajuta sa va inconjurati doar de oameni pozitivi.

SAGETATOR 22.11-21.12: aceste zile sa arunce o lumina magulitoare asupra dumneavoastra si chiar daca nu faceti nimic deosebit, veti arata fabulos in ochii celor din jur. Acum este momentul prielnic pentru a va implini multe proiecte din agenda. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va puteti extinde lumea prin cursuri si vorbind cu oamenii din medii diferite. Faceti tot ce puteti sa va pregatiti performanta pentru anul viitor, care va fi un moment stelar pentru dumneavoastra. Incepeti de acum!

VARSATOR 20.01-18.02: S-ar putea sa purtati cateva discutii puternice cu un partener despre o proprietate comuna sau asupra unor cheltuieli neprevazute. Acest lucru este important de rezolvat insa va trebui sa va puneti granite bine definite.

PESTI 19.02-20.03: Relatiile sunt importante pentru dumneavoastra acum. Cu toate acestea, este momentul ideal pentru ca sa va observati singuri si sa va analizati stilul de relationare cu ceilalti. Este ca si cum va priviti intr-o oglinda ca sa va studiati.