HOROSCOP CASSANDRA 8-14 IULIE 2019. Schimbări de peisaj pentru multe zodii

HOROSCOP CASSANDRA 8-14 IULIE 2019.  Parcurgeti o saptamana minunata pentru a va urma obiectivele, mai ales ca sefii, parintii si factorii de decizie va vor da binecuvantarea. Nu trebuie sa faceti nimic special pentru a impresiona oamenii

04 iul. 2019, 07:56
HOROSCOP CASSANDRA 8-14 IULIE 2019. Schimbări de peisaj pentru multe zodii

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti singurul semn binecuvantat de faptul ca observati frumusetea imprejurimilor zilnic si, mai mult ca niciodata, veti vedea cat de multa dragoste exista in lumea voastra zilnica.

TAUR 21.04-21.05: Va concentrati pe bani, venituri si cheltuieli. Din fericire, castigati suficienti bani ca sa stati confortabil. Fireste, acest lucru va va permite sa cumparati destule lucruri dragute pentru dumneavoastra si cei dragi.

GEMENI 22.05-21.06: Este un moment prielnic pentru a face pace cu inamicii. La aceasta situatie contribuie si Venus, care promoveaza abilitatea de a vorbi fara probleme cu ceilalti. In weekend, incercati sa scapati de stres. Relaxati-va!

RAC 22.06-21.07: Va doriti sa va sustrageti oricaror responsabilitati. Vreti sa va bucurati de singuratate, dar in imprejurimi frumoase si mai ales sa savurati numeroase bunatati culinare. Nu mancati insa niciodata mai mult decat puteti!

LEU 22.07-22.08: Dorinta de socializare continua sa fie puternica pentru dumneavoastra, motiv pentru care va bucurati sa petreceti timpul liber impreuna cu cei mai buni prieteni. Vi se pare usor sa fiti iubitor si afectuos cu ceilalti, asa ca nu fiti zgarciti cu sentimentele!

FECIOARA 23.08-22.09: Parcurgeti o saptamana minunata pentru a va urma obiectivele, mai ales ca sefii, parintii si factorii de decizie va vor da binecuvantarea. Nu trebuie sa faceti nimic special pentru a impresiona oamenii. Lasati lucrurile sa vina de la sine.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si va lasati condusi de inteleptul Dalai Lama care a spus: „O data pe an, du-te undeva unde n-ai fost niciodata inainte.” Nu trebuie decat sa va hotarati incotro veti calatori.

SCORPION 23.10-21.11: Veti deveni constienti de faptul ca doriti sa traiti viata la un nivel ridicat de senzatie, nu doar din punct de vedere intelectual. Din aceasta cauza este posibila legarea unei noi relatii romantice sau atragerea unei sume importante de bani prin intermediul altora.

SAGETATOR 22.11-21.12: Nu exista nicio indoiala ca in aceste zile aveti nevoie de mai mult somn. S-ar putea ivi o disputa cu cineva legata de o mostenire, o proprietate comuna sau o datorie. Nu e de mirare ca vreti sa va retrageti in propria carapace. Din fericire, relatiile vor fi armonioase.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va doriti ca sarcinile si responsabilitatile sa le rezolvati fara probleme. Relatiile cu colegii sunt bune si unii pot intalni sufletul pereche. In weekend va simtiti bine si aveti tendinta de a consuma cam multe dulciuri.

VARSATOR 20.01-18.02: Copiii joaca un rol important in viata dumneavoastra, alaturi de activitatile sportive, evenimentele creative sau cele legate de arta. Aveti sansa de a va exprima talentul si asta va va aduce bucurie.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana va concentrati pe casa, familie si propria viata privata. Multi dintre dumneavostra veti cumpara lucruri frumoase pentru a va decora casa. Atentie, se poate sa intampinati o situatie favorabila in domeniul imobiliar. Profitati!