Horoscop Cassandra 9-15 decembrie. Săptămâna debutează cu probleme financiare, dar la final se anunţă o escapadă amoroasă

Horoscop Cassandra 9-15 decembrie. Daca sunteti intelepti, va veti opri si veti gandi inainte de a spune ceva sau de a face ceva. Vorbele pot rani sau jigni pe cineva care chiar nu este vinovat. Citiţi previziunile saptamanii pentru fiecare zodie.

06 dec. 2019, 09:26
Horoscop Cassandra 9-15 decembrie. Săptămâna debutează cu probleme financiare, dar la final se anunţă o escapadă amoroasă

BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamana cu mici probleme financiare, care se raporteaza la castigurile dumneavoastra sau la ceva in legatura cu o proprietate comuna, o mostenire. Din fericire, iesiti repede din aceasta situatie, deoarece veti fi atenti la orice detalii.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti mai emotionati ca de obicei si acest lucru poate crea tensiuni intre dumneavoastra si partenerii sau prietenii apropiati. Veti controla insa orice se intampla iar energia de care dispuneti ii va stimula si pe cei din jur.

GEMENI 22.05-21.06: Relatiile cu colegii si cu sefii de la locul de munca sunt intr-un punct sensibil. Cu toate acestea, ii veti impresiona pe sefi cu ideile practice. In weekend va veti bucura de cateva evenimente si activitati legate de copii.

RAC 22.06-21.07: Este o saptamana productiva pentru oricine lucreaza la proiecte creative. Insa sunt posibile mici tensiuni intre parteneri sau in relatiile cu propriii copii. Din fericire, veti veni rapid cu solutii practice care vor face toata lumea fericita.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile sunteti atrasi de cerintele casei si ale familiei. Discutiile cu o persoana mai in varsta referitoare la reparatiile locuintei vor fi la ordinea zilei. Stati fara grija! Aveti suficienta energie pozitiva ca sa faceti fata situatiei.

FECIOARA 23.08-22.09: Pastrati-va intelepciunea, deoarece aveti o tendinta spre a crea tensiuni. Si acasa, un membru al familiei va crea discutii. Prin urmare, fiti atenti la tot ce spuneti si ganditi bine inainte de a vorbi sau a actiona.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana debuteaza schiopatand, cu mici probleme financiare referitoare la castiguri, datorii sau ceva legat de un imprumut pe care il impartasiti cu altcineva. Din fericire, dispuneti de multa energie si entuziasm pentru a aborda orice proiect. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Dispuneti de o excelenta autodisciplina si o stare sufleteasca echilibrata, asa ca veti preveni intr-un fel sau altul ceea ce vi se va intampla si va veti pune la adapost de intemperii. Aveti si suficienta energie exuberanta care ii molipseste pe cei din jur.

SAGETATOR 22.11-21.12: Inca de la inceputul saptamanii simtiti o tensiune, in special la locul de munca si in relatiile cu colegii. Dispuneti insa de multa inteligenta pentru a veni cu solutii practice si raspunsuri inteligente ca sa aplanati situatia.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti perturbat in legatura cu o relatie, dar aveti incredere in propriul bun simt pentru ca asa veti putea vedea ce functioneaza si ce nu. Daca stiti deja rezultatul, de ce sa pierdeti timpul? Actionati cu rabdare!

VARSATOR 20.01-18.02: Exista un remorcher de razboi intre responsabilitatile fata de casa si fata de cariera. E greu sa ii faceti pe toti fericiti. Cineva mai in varsta sau mai experimentat va ofera niste sfaturi bune. Sa stiti ca nu doare niciodata daca ascultati!

PESTI 19.02-20.03: Daca sunteti intelepti, va veti opri si veti gandi inainte de a spune ceva sau de a face ceva. Vorbele pot rani sau jigni pe cineva care chiar nu este vinovat. Mintea dumneavoastra este acum concentrata pana si pe cele mai mici detalii.