Horoscop Cassandra. Atenţia se îndreaptă în weekend asupra câştigurilor. Vin bani cu nemiluita!

Urmeaza o saptamâna interesanta! Dorinta de a calatori si de a explora lumea va fi foarte puternica in aceasta saptamâna.

19 nov. 2021, 13:55
Horoscop Cassandra. Atenţia se îndreaptă în weekend asupra câştigurilor. Vin bani cu nemiluita!

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Sunteti plini de energie si competitivi. Aveti opinii puternice pe care insistati sa le aparati, in special orice este legat de o proprietate comuna sau responsabilitati legate de gospodarie. Vestea buna este ca va doriti sa fiti cei mai buni!

TAUR 21.04-21.05: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra zodiacal si va veti concentra mai mult pe partenerul de viata sau asupra unui prieten apropiat. A sti sa relationati cu ceilalti este una dintre cele mai importante abilitati din viata.

HOROSCOP BANI pentru sfârșitul lunii noiembrie. Noroc cu carul pentru patru zodii! Se îmbogățesc cât ai clipi
GEMENI 22.05-21.06: Vreti sa fiti eficienti si productivi, asa ca va veti stabili standarde inalte. Veti alege poate o noua dieta pentru ca va doriti sa fiti mai sanatosi. Intre timp, relatiile cu partenerii si cu prietenii apropiati vor deveni mai confortabile.

RAC 22.06-21.07: Va concentrati pe casa, familie sau pe cariera si veti acorda prioritatea evenimentelor legate de acestea sau iesirilor sociale. Aveti libertatea de a va exprima si de a afla cine sunteti. S-ar putea chiar sa va implicati mai mult cu un copil.

LEU 22.07-22.08: Veti fi bucurosi sa stati acasa si sa beneficiati de intimitatea si confortul familial. Va veti bucura de singuratate si de mai mult timp petrecut singur. Ar fi momentul prielnic sa va ajute cineva sa va faceti o autoevaluare.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Ritmul zilelor se va accelera si va veti implica mai mult in relatia cu prietenii, vecinii, fratii sau alte rude apropiate. Este un moment excelent pentru a scrie, citi sau studia mai mult decât o faceti de obicei.

Horoscop Cristina Demetrescu. Totul se schimbă în noaptea asta, majoritatea zodiilor dau un restart dureros, se pierd bani, se pierd iubiri
BALANTA 23.09-22.10: Atentia se indreapta asupra câstigurilor, a fluxului numerar sau a problemelor financiare. Veti pune un accent mai puternic pe propriile bunuri, pe intretinerea, curatarea lor sau veti face cumparaturi. Culorile, mirosurile sau iluminatul va intereseaza in mod deosebit.

SCORPION 23.10-21.11: Soarele intra in semnul dumneavoastra si este singura sursa de energie si, prin urmare, acum aveti sansa de a va reincarca bateriile pentru restul anului. Soarele va atrage situatii favorabile atât pentru dumneavoastra, cât si pentru oameni importanti.

Horoscop Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Acum a sosit vremea pentru dumneavoastra sa va retrageti, sa cautati un pic de singuratate, astfel incât sa va puteti gândi unde vreti sa ajungeti. Stabiliti-va obiectivele si sigur veti lua deciziile potrivite.

CAPRICORN 22.12-19.01: Veti fi mai interesati de prieteni si din acest motiv veti examina relatiile pentru a vedea ce rol joaca acestea in viata dumneavoastra. Este important sa stabiliti cine sunteti cu adevarat si sa va asumati trairile, fara teama sau scuze.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Soarele straluceste asupra dumneavoastra si va arunca o lumina magulitoare, ceea ce inseamna ca, fara sa faceti nimic special, veti impresiona pe toata lumea. Deoarece aceasta perioada vine ca o binecuvântare si ar trebui sa profitati de ea.

PESTI 19.02-20.03: Urmeaza o saptamâna interesanta! Dorinta de a calatori si de a explora lumea va fi foarte puternica in aceasta saptamâna. Va veti elibera de rutina si veti afla mai multe despre lumea dumneavoastra. Poate va inscrieti la un nou curs. Succes!