HOROSCOP CASSANDRA: Cumpene la sfârşit de lună pentru multe zodii. Se anunţă despărţiri şi pierderi băneşti

HOROSCOP CASSANDRA 24-30 iunie. Celebrul astrolog a citit în stele previziunile pentru fiecare zodie în ultima săptămână a lunii lui Cireşar.

20 iun. 2019, 09:42

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile vedeti lumea printr-o lentila diferita de oricine altcineva. Normal ca veti crede ca asa este lumea reala, dar in realitate o percepeti ca pe propria versiune. Din acest motiv sunt posibile cateva neintelegeri cu cei din jur.

TAUR 21.04-21.05: Provocarile la care va supun astrele ar putea sa va afecteze finantele. Daca aveti de luat decizii importante referitoare la sume mari de bani, ar putea fi periculoase. Ati putea actiona din greseala.

GEMENI 22.05-21.06: Este posibil ca cineva sa va dea informatii false sau sa va induca in eroare. S-ar putea chiar sa intelegeti pe cineva gresit. Aceasta tendinta de a gandi eronat va fi marita din cauza unui fals sentiment de optimism exagerat. Trebuie doar sa ganditi ceea ce rostiti.

RAC 22.06-21.07: Din prea multa graba veti face remarci acide care pot rani pe cine nu trebuie. Din fericire, cineva mai in varsta sau mai experimentat are sfaturi excelente pentru dumneavoastra. Cel putin, ascultati-le.

LEU 22.07-22.08: In aceasta saptamana, neintelegerile sunt la ordinea zilei. Confuzia vine din faptul ca dumneavoastra nu cercetati bine de unde vin informatiile si cine le transmite. Din fericire, situatia este trecatoare si va veti da seama ca poate acuzati pe cine nu trebuie.

FECIOARA 23.08-22.09: Relatiile cu autoritatile, parintii, profesorii sau sefii sunt destul de iritante. Asta se intampla din cauza oamenilor care au putere asupra dumneavoastra. Faceti tot posibilul sa lasati o impresie buna.

BALANTA 23.09-22.10: Este bine sa nu credeti chiar tot ce auziti si nici sa nu va prindeti in situatii pe care mai tarziu le veti regreta. Promovati-va propriile idei. Daca se vor dovedi practice, va veni si rasplata.

SCORPION 23.10-21.11: Trebuie sa fiti atenti la problemele legate de o mostenire, impozite, datorii, asigurari sau orice altceva legat de averea jumatatii dumneavoastra. Daca puteti, amanati deciziile financiare importante pana saptamana viitoare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Fiti atenti la discutiile cu partenerul de viata, de afaceri sau cu prietenii apropiati, deoarece confuzia si neintelegerile sunt foarte probabile. Atunci cand aveti dubii, mai bine nu spuneti nimic. Sunteti destul de sensibili la critici.

CAPRICORN 22.12-19.01: Oamenii pot fi indusi in eroare si adesea intelesi gresit. Motivul pentru care puteti scapa din mana situatia este ca puteti sa intelegeti eronat. Ca sa va organizati eficient si sa evitati neplacerile, fiti cat mai disciplinati mental.

VARSATOR 20.01-18.02: Constatati amuzati ca unii oameni traiesc fericiti in propriul lor balon. Pentru dumneavoastra, lumea divertismentului poate fi o solutie pentru ideile fanteziste pe care le aveti. Si romantismul va poate dezamagi, deoarece asteptarile sunt uneori nerealiste.

PESTI 19.02-20.03: Purtati dese discutii cu familia iar rezultatul ar putea fi afectarea sentimentelor sau crearea unor rupturi. Fiti constienti de faptul ca toata lumea este supusa unor neintelegeri si mai ales in aceste zile.