Horoscop Cassandra. Două zile de explorat lucruri noi. Se împlinesc vise, se câştigă bani şi experienţe frumoase

Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea mult ca sa actionati. Un sfat inspirat va poate ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara, dar si pe plan amoros.

11 feb. 2023, 17:35
Horoscop Cassandra. Două zile de explorat lucruri noi. Se împlinesc vise, se câştigă bani şi experienţe frumoase

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Aceasta perioada este cel mai bun moment al anului cand va puteti defini obiectivele viitoare. Asa va puteti concentra asupra a ceea ce este important si veti avea mai multa claritate in luarea deciziilor. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Acum Soarele este in partea de sus a diagramei si arunca asupra dumneavoastra o lumina magulitoare. Chiar daca nu faceti nimic special, ceilalti va vor admira si va vor vedea ca fiind competenti. Este momentul perfect pentru a incepe un proiect important.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Vreti sa explorati si sa descoperiti lucruri noi. Ati putea incepe un curs nou, poate veti studia o noua limba straina si va veti bucura de intalniri cu oameni din alte culturi si tari. Unii dintre dumneavoastra se pot indragosti de cineva „altfel”.

RAC 22.06-21.07: Jupiter este in varful graficului dumneavoastra, asa ca trebuie sa va asteptati la o promovare, la o recunoastere publica sau la o stima sporita din partea colegilor de la serviciu. Din fericire, veti atrage bani si cadouri catre dumneavoastra.

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Soarele este vizavi de zodia dumneavoastra si asta inseamna ca in aceste zile aveti nevoie de mai mult somn. Ar fi bine sa respectati nevoia de mai multa odihna. Puneti accent puternic si pe prietenii apropiati sau pe partenerii de afaceri. Relatiile sunt prospere.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta saptamana veti munci din greu si veti lucra inteligent. Veti incerca sa fiti cat mai eficienti, va faceti liste si le veti aborda cu hotarare. Acelasi standard il extindeti si asupra sanatatii, motiv pentru care veti avea mai multa grija de dumneavoastra.

Astrele prevestesc surprize mari pentru cinci zodii. Trei luni pline de bani și noroc în dragoste pentru acești nativi

BALANTA 23.09-22.10: Se anunta vremuri bune in urmatoarele zile, asa ca veti iesi si va veti distra. Incepeti sa va faceti planuri pentru teatru, filme, evenimente sportive si momente de bucurie alaturi de cei dragi. Nivelul energiei este mai mare ca de obicei. Profitati de oportunitati.

SCORPION 23.10-21.11: Atentia este concentrata pe locuinta, pe familie si pe problemele casnice. S-ar putea sa va implicati mai mult decat de obicei cu un parinte. Veti acorda mai multa atentie casei unde locuiti si relatiilor de familie. Pregatiti-va, urmeaza zile pline de satisfactie.

Horoscop Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Puneti-va centura de siguranta pentru ca urmeaza zile extrem de ocupate. S-ar putea sa faceti scurte calatorii, sa cititi si sa studiati mai mult decat de obicei. Va fi un moment bun pentru dumneavoastra, deoarece va veti inconjura de multa dragoste.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va concentrati pe bani, fluxul de numerar si pe castiguri. Tineti ochii deschisi pe oportunitatile financiare, deoarece este o perioada prielnica pentru negocieri. Desigur, veti cheltui bani pe haine, bijuterii sau arta insa trebuie sa fiti cumpatati.

Cele mai certărețe zodii din horoscop! Se enervează ușor și reacționează dur dacă le scoți din sărite

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Astrele va ofera sansa de a va uita in oglinda pentru a vedea cum puteti sa imbunatatiti imaginea pe care o creati in lumea dumneavoastra. Saptamana aceasta veti fi fermecatori si diplomati cu toata lumea. Succes!

PESTI 19.02-20.03: In aceste zile este momentul perfect pentru a va gandi la definitivarea obiectivelor principale. La urma urmei, proiectele indraznete va mentin pe drumul cel bun si va stimuleaza cand luati decizii importante, scrie magazin.ro.