Horoscop Cassandra. Este momentul pentru o vacanţă. Se încing spiritele în weekend

Aveti o tendinta mai puternica decat de obicei de a experimenta viata la nivel sentimental si intelectual la sfarsitul saptamanii.

22 iun. 2023, 10:01
Horoscop Cassandra. Este momentul pentru o vacanţă. Se încing spiritele în weekend

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana ceva va va stimula energia. Parca dintr-odata aveti lucruri de facut, locuri unde sa mergeti si oameni de vazut. De asemenea, vreti sa va distrati si sa redecorati casa. Sunteti plini de idei inovatoare, asa ca puneti-le in aplicare.

TAUR 21.04-21.05: Jupiter este in zodia dumneavoastra si asta inseamna ca va va aduce noroc, oferindu-va un avantaj fata de toate celelalte semne. Acum va ganditi mai mult la castiguri si la avere. Vreti sa faceti ca tot ceea ce detineti sa functioneze pentru dumneavoastra.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Soarele este in semnul dumneavoastra, iar acest lucru va aduce multe beneficii si unul dintre ele este sansa de a va intineri si de a va reface. Desi s-ar putea sa fiti un pic cam incapatanati, impunerea unor idei nu este cel mai bun mod de a obtine ce doriti.

RAC 22.06-21.07: Pe de o parte sunteti dornici sa va retrageti si sa va bucurati de mai mult timp petrecut singuri. Pe de alta parte sunteti dornici sa socializati cu cei din jur. Atentie insa ca s-ar putea sa intrati intr-o disputa legata de valori sau o proprietate comuna.

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Acum energia dumneavoastra este stimulata si va indeamna sa va afirmati printre ceilalti. Va fi o saptamana productiva deoarece aveti suficienta energie pentru a lucra. Oricum lumea din jur va percepe ca pe niste castigatori.

Cele mai norocoase 5 zodii chinezeşti la final de săptămână. Află dacă ești și tu pe listă!
FECIOARA 23.08-22.09: Soarele este in varful graficului dumneavoastra si oamenii va admira, va vad ca fiind competenti si capabili, chiar daca nu faceti nimic special. Aceasta perioada este poate cea mai avantajoasa pentru a va promova.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Deoarece dorinta de a calatori si de a explora este puternica, nu ar fi rau sa cautati modalitati de a va schimba rutina zilnica. Puteti sa va extindeti lumea prin carti, filme, documentare sau sa vorbiti cu oameni din alte tari.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti o tendinta mai puternica decat de obicei de a experimenta viata la nivel sentimental si intelectual. Poate veti intalni pe cineva care va incuraja schimbari puternice in viata dumneavostra. In orice caz, calatoriti daca puteti pentru ca o sa va placa.

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca in aceste zile va simtiti mai obositi si cu siguranta veti avea nevoie de mai mult somn. Daca priviti cu mai multa obiectivitate relatiile apropiate, aveti oportunitatea sa le imbunatatiti.

Horoscop special vara 2023: Dragostea plutește în aer! Ce ne aduce iulie în plan amoros?
Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca v-ati fixat niste standarde inalte pentru dumneavoastra. Acestea pot include sanatatea, precum si munca, motiv pentru care ati putea incepe o noua dieta si sa va stabiliti noi proiecte care va vor impinge catre o bonificatie. Succes!

VARSATOR 20.01-18.02: Acum este un moment minunat pentru o vacanta si pentru a socializa. Acceptati invitatiile, iesiti in societate, bucurati-va de arta, de spectacole si de momente distractive. Trebuie insa sa aveti rabdare cu partenerii si cu prietenii apropiati, scrie magazin.ro.

PESTI 19.02-20.03: Casa, familia si viata personala vor fi obiectivul principal in aceasta saptamana. Unii dintre dumneavoastra veti fi implicati mai mult decat de obicei cu un parinte. S-ar putea sa va concentrati pe redecorarea sau pe reorganizarea lucrurilor acasa.