Horoscop Cassandra. O poveste secretă de amor în weekend

Acum aveti nevoie de mai mult somn si s-ar putea sa va implicati social prin partenerul de viata sau printr-un prieten.

06 mai 2021, 21:29
Horoscop Cassandra. O poveste secretă de amor în weekend

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Va simtiti dornici sa interactionati cu cei din jur si sa va intâlniti cu prietenii. Acest lucru va incurajeaza sa gânditi pozitiv. In aceste zile Venus este in Casa Câstigurilor, ceea ce inseamna ca veti atrage suficienti bani ca sa va faceti poftele.

TAUR 21.04-21.05: Relationati cu toti intr-un mod exceptional si veti fi dispusi sa faceti câteva compromisuri. Este timpul sa va bucurati de distractii sau de o mica vacanta si sa va schimbati garderoba. Veti face investitii serioase.

GEMENI 22.05-21.06: Dispuneti de multa energie si veti profita la maximum de aceasta sansa ce nu se va repeta prea curând. Este un moment prielnic pentru a va examina obiectivele pentru urmatoarea perioada. In weekend o poveste secreta de dragoste sta la pânda.

Horoscop Cassandra RAC 22.06-21.07: Va veti bucura de succes vorbind cu oameni importanti, precum si cu parintii, profesorii sau sefii. S-ar putea sa invatati ceva din asta. Sunteti pregatit pentru orice va iese in cale si gata sa actionati prompt. Succes!

LEU 22.07-22.08: Sunteti entuziasmati, in special in ceea ce priveste elaborarea unui plan de lucru, care sa va faca mult mai eficienti. Unul dintre lucrurile pline de satisfactii este ca veti invata ceva nou de la oameni importanti.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Saptamâna aceasta va veti ocupa de probleme financiare, mosteniri, impozite sau datorii sau o proprietate comuna. Cu toate acestea, tranzactiile va vor aduce bani si s-ar putea sa va planificati o viitoare calatorie legata de munca.

Horoscop rune Mai 2021. Mihai Voropchievici anunţă o lună plină de cadouri
BALANTA 23.09-22.10: Acum aveti nevoie de mai mult somn si s-ar putea sa va implicati social prin partenerul de viata sau printr-un prieten. S-ar putea chiar sa va alaturati unui grup unde veti cunoaste oameni noi.

Horoscop Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Aveti ocazia de a va exprima autoritatea si sa invatati ceva nou, ceva interesant. Acest lucru va va determina sa fiti mai responsabili. Veti vedea cât de bine progresati in obiectivele legate de locul de munca sau de propria sanatate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Zilele acestea veti lucra din greu dar si distractia va fi pe masura. Vreti sa comunicati cu oamenii din jur si va veti implica mai mult cu persoane tinere. Entuziasmul si bucuria vietii va vor insoti si ii veti molipsi pe ceilalti.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2021. Zodia care va înflori de Paşte. Anul acesta Eclipsele au loc pe axa banilor
CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamâna aceasta va ocupati de renovari, reparatii sau ati putea exploata câteva oportunitati imobiliare. Aveti chiar ocazia sa va sporiti veniturile daca veti face niste speculatii inteligente legate de propria casa.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile sunteti atât de optimisti si pozitivi, incât entuziasmul pare sa nu cunoasca limite. Interactiunea dumneavoastra cu ceilalti este plina de satisfactii. Cu siguranta, si relatiile cu fratii, vecinii si rudele sunt si ele excelente.

PESTI 19.02-20.03: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamâna buna din punct de vedere financiar. Veti avea câteva oportunitati de a va spori veniturile, mai ales daca veti pune in aplicare câteva idei excelente. Aveti nevoie de prudenta, discernamânt, rabdare si întelegere!