Horoscop Cassandra Paşte 2021. Se ciocnesc orgolii, multe zodii sunt expuse conflictelor

Alinierea planetelor, dublată cu consumul de alcool de sărbătorile Pascale aduce multe conflicte la sfârşitul acestei săptămâni. Cassandra spune ce zodii sunt expuse.

29 apr. 2021, 10:53
Horoscop Cassandra Paşte 2021. Se ciocnesc orgolii, multe zodii sunt expuse conflictelor

Horoscop Cassandra Paşte 2021 BERBEC 21.03-20.04:

Este o saptamana potrivita pentru a va face prieteni noi. Si interesul pentru arta va fi mai puternic acum si va preocupa sa puneti in aplicare noi idei de a va spori veniturile. S-ar putea chiar sa incepeti sa lucrati la un proiect creativ.

TAUR 21.04-21.05: Veti depune mai mult efort pentru a lucra din greu si pentru a va creste veniturile. De asemenea, veti fi generosi cu familia si cei mai buni prieteni insa va trebui sa tineti cont de ce bani dispuneti. Excesele de acum se vor resimti curand.

Horoscop Cassandra Paşte 2021 GEMENI 22.05-21.06: S-ar putea sa va implicati intr-o actiune cu scop caritabil in aceste zile, deoarece dispuneti de multa energie pentru a face bine celorlalti. Va fi interesant de observat ca toata energia pe care o oferiti va va imbogati indirect, chiar si financiar.

Horoscop Mihai Voropchievici 26 aprilie – 2 mai 2021. Săptămână binecuvântată pentru multe zodii
RAC 22.06-21.07: Sunteti constienti de succesul dumneavoastra si veti obtine rezultate bune in relatia cu sefii sau parintii. Aveti impresia ca cineva unelteste ceva impotriva dumneavoastra si s-ar putea sa aveti dreptate. Fiti vigilenti!

Horoscop Cassandra Paşte 2021 LEU 22.07-22.08: Dispuneti de suficienta energie care sa va trezeasca cheful de calatorii si de noi aventuri. Sunteti tentati sa explorati romantismul cu cineva aflat la mare departare de dumneavoastra. Vineri, un prieten apropiat v-ar putea dezamagi.

FECIOARA 23.08-22.09: Energia este concentrata in Casa banilor altor persoane, ceea ce inseamna ca puteti intra in posesia unei mosteniri sau a unei proprietati comune. Sigur veti beneficia de suficiente avantaje materiale ca sa va bucurati de cadouri.

Horoscop Cassandra Paşte 2021 BALANTA 23.09-22.10: La ordinea zilei vor fi sentimentele bune si conversatiile placute. Va veti exprima usor afectiunea pentru ceilalti si s-ar putea chiar sa intalniti oameni noi. Cineva apropiat ar putea fi generos cu dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile veti vedea mai multe modalitati de a va spori veniturile sau de a castiga mai multi bani. O dezamagire va va intuneca orizontul pentru scurt timp, dar va veti reveni in curand. Fiti prevazatori cu o persoana din zodia Capricorn.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti fericiti si entuziasmati de propriul viitor. Saptamana aceasta aveti sansa sa va bucurati de activitati creative si sa va faceti planuri pentru o viitoare vacanta. Trebuie insa sa aveti mai multa rabdare in weekend cu un prieten apropiat.

CAPRICORN 22.12-19.01: Puneti accentul pe casa si pe familie, mai exact pe reparatii, proiecte de bricolaj sau redecorare. Acum va implicati mai mult cu unul dintre parinti. Luati in calcul sa faceti chiar o mutare de rezidenta in urma unei speculatii financiare.

Horoscop Cassandra Paşte 2021 VARSATOR 20.01-18.02: Va bucurati de discutii cu fratii, rudele sau vecinii pentru ca sunteti dornici sa invatati lucruri noi. Veti ajunge la concluzia ca atunci cand schimbati modul de a privi lucrurile, ceea ce vedeti se poate transforma.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana va puteti spori castigurile, deoarece veti atrage bani catre dumneavoastra. Trebuie sa fiti precauti la sfarsitul saptamanii, deoarece poate aparea o confuzie acasa care nu trebuie sa va innegureze gandirea.

Sursa: magazin.ro