HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna viitoare. Berbecii sunt provocatori, Leii parcurg o perioadă dificilă după Mărţişor

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

01 mart. 2019, 09:36
HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna viitoare. Berbecii sunt provocatori, Leii parcurg o perioadă dificilă după Mărţişor

HOROSCOP BERBEC

Sunteti mai provocatori, mai energici si mai pregatiti sa va aparati ideile. Trebuie sa va folositi de surplusul de energie pentru a va face de lucru. Ar fi bine sa cautati o solutie pentru un castig consistent.

HOROSCOP TAUR

Aveti tendinta sa va ascundeti in loc sa discutati cu cineva apropiat despre problemele care va framanta. Exista intotdeauna o solutie pe care insa va trebui sa o gasiti. Asa va veti mai linisti si treburile se asaza pe fagasul normal.

Citeşte şi Horoscop Babelor pentru 1-9 Martie. Ce noutaţi aduc pentru fiecare zodie de Mărţişor

HOROSCOP GEMENI

Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur si pentru a invata lucruri noi. Peste toate astea planeaza pericolul unei discutii aprinse cu un prieten apropiat. Mare atentie la tonul cu care va adresati!

HOROSCOP RAC

Adevarata intrebare care va vine in minte este daca actiunile dumneavoastra va pot provoca probleme in viitor sau va vor ajuta? Este greu sa fortati atunci cand, de fapt, nu se intrevede nimic. Rabdarea va caracterizeaza, trebuie doar sa asteptati.

HOROSCOP LEU

Parcurgeti o perioada destul de dificila, asa ca vi se recomanda sa eliminati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia si problemele societatii. Ganditi-va mai bine la cum puteti sa va imbunatatiti starea de sanatate.

Continuarea horoscopului pe jurnalul.ro.