HOROSCOP CASSANDRA: Săptămână plină de necazuri, totul le iese pe dos multor zodii. Cine sunt favorizatele

HOROSCOP CASSANDRA 17-23 iunie. Trei zodii au o perioada perfecta. Sunt energice, vesele si li se intampla doar lucruri bune. Pentru celelelalte nu se anunţă însă o săptămână prea bună.

13 iun. 2019, 05:29
HOROSCOP CASSANDRA: Săptămână plină de necazuri, totul le iese pe dos multor zodii. Cine sunt favorizatele

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accelera si veti incepe sa fiti rezervati cu intalnirile, comisioanele, sarcinile, vizitele si conversatiile cu fratii si rudele. Veti fi grabiti precum Iepurele din Alice in Tara Minunilor…

TAUR 21.04-21.05: Sunteti vrajitorul financiar al zodiacului. Pe masura ce Soarele schimba semnele, accentul se va muta pe bani si flux numerar. Veti da frau liber ideilor care va vor facilita castiguri imediate.

GEMENI 22.05-21.06: Soarele a intrat in semnul dumneavoastra si va va stimula energia. Veti atrage oportunitati si oameni importanti si, din moment ce lucrurile se intreapta, nu ar fi rau sa folositi asta pentru propriul avantaj.

RAC 22.06-21.07: Se apropie aniversarea zilei de nastere si acum este momentul perfect sa va ganditi la ceea ce doriti pentru dumneavoastra. Saturn insa creeaza o presiune asupra parteneriatelor. La mijlocul saptamanii, ceva interesant va va revigora motoarele.

LEU 22.07-22.08: Fiecare semn zodiacal are o planeta dominanta si conducatorul dumneavoastra este Soarele. Acesta se muta in Casa prieteniei, ceea ce inseamna ca veti fi mai populari si dornici sa socializati. Veti petrece impreuna cu tinerii si va veti gandi mai mult la proiectele dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: Lumea va admira si are incredere ca sunteti competenti si capabili sa duceti la bun sfarsit toate proiectele. Nu este timpul pentru falsa modestie. Demonstrati-le tuturor ca sunteti in stare sa va depasiti limitele. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Este posibil ca in aceste zile sa faceti o scurta calatorie de placere. Ar fi vremea sa va relaxati, chiar si daca o faceti pentru putin timp. In weekend va hotarati sa incepeti un nou curs sau poate invatati o noua limba straina.

SCORPION 23.10-21.11: Intrati intr-o fereastra de timp traita intens. Stelele va zambesc favorabil si cand vine vorba despre relatii, stimulandu-va interesul pentru pasiuni ascunse si intalniri romantice. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va scade energia. Veti avea nevoie de mai mult somn, dar aceasta pozitie a astrului va creste concentrarea pe parteneriate si pe prieteniile apropiate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza cateva zile in care va veti stabili standarde mai ridicate pentru dumneavoastra. Vreti sa fiti eficienti si acesta este si motivul pentru care va veti gandi mai mult la gestionarea rodnica a propriei vieti.

VARSATOR 20.01-18.02: Se pare ca gandul va este tot mai des spre vacanta si veti trece chiar prin tot felul de situatii amuzante, acceptati cateva invitatii la petreceri. Bucurati-va de spectacole, vizite si activitati distractive cu cei mici.

PESTI 19.02-20.03: Atentia va este atrasa de casa, familie si viata personala. Unii se vor relaxa in sanul familiei, iar altii se vor ocupa mai mult de un parinte. In weekend rezolvati cateva reparatii prin casa.

CAS