HOROSCOP CASSANDRA. Săptămâna schimbărilor majore pentru multe zodii. Se anunţă despărţiri grele şi pierderi băneşti

HOROSCOP CASSANDRA. Aveti nevoie de un refugiu pentru dumneavoastra si propria familie.

07 nov. 2019, 13:01
HOROSCOP CASSANDRA. Săptămâna schimbărilor majore pentru multe zodii. Se anunţă despărţiri grele şi pierderi băneşti

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile aveti cea mai buna oportunitate de a fi obiectivi si pentru a vedea cum va raportati la ceilalti. Exista o sansa de a imbunatati cele mai apropiate relatii si nu trebuie sa o ratati.

TAUR 21.04-21.05: Va indreptati spre un varf de cariera, asa ca acesta ar fi momentul prielnic sa va pregatiti performanta pentru anul viitor. Munciti din greu sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Aveti multa energie pentru a rezista si chiar mai mult de-atat. Atentie cum o folositi!

GEMENI 22.05-21.06: Va bucurati de o relatie mai buna cu partenerii si prietenii apropiati, deoarece constatati ca sunteti mai fericiti impreuna. Se iveste o mica vacanta, unde va veti bucura de evenimente sportive si de mult romantism cu partenerul de viata.

RAC 22.06-21.07: Ati avut si veti continua sa aveti oportunitati de a va imbunatati situatia la locul de munca, relatiile cu colegii sau poate veti obtine o slujba mai buna. Trebuie sa fiti mai activi acasa, pentru a face fata agitatiei nebunesti si activitatii crescute.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile veti explora artele, sportul, activitatile distractive cu copii si oportunitati romantice. Reparatiile si redecorarea casei va vor ocupa timpul, va faceti planuri cu partenerul de viata si intocmiti o lista de prioritati.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca viata a luat-o pe un fagas prosper. Fie ca veti redecora si reamenaja casa sau va gasiti o slujba mai buna, oricum totul merge spre bine. Doriti sa socializati si sa va distrati mai bine, asa ca atentia va fi captata de oameni mai tineri. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Aveti nevoie de un refugiu pentru dumneavoastra si propria familie. Concentrati-va pe casa si faceti orice reparatii sunt necesare. O sa aveti destula energie sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus.

SCORPION 23.10-21.11: Obiceiurile zilnice vi se vor schimba datorita starii dumneavoastra. Se ivesc la orizont tot felul de oportunitati pentru a va imbunatati situatia la locul de munca sau chiar se poate sa faceti o schimbare de locuinta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Optimismul si bunastarea va fac sa va simtiti mai fericiti. Socializarea si discutiile cu prietenii va determina sa va dati seama care dintre acestia sunt mai importanti. Straduiti-va sa stabiliti cu cine vreti sa pastrati relatiile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca veti porni pe o cale si va veti reinventa. Vorbiti mult cu tot felul de oameni, invatati si petreceti timpul liber cu tineri creativi. Asta va da o stralucire aparte si toata lumea va va admira.

VARSATOR 20.01-18.02: Treceti printr-o perioada de renovare personala, daca putem spune asa. Faceti ordine prin dulapuri, in zonele de depozitare si prin garderoba pentru a va reorganiza si a scapa de tot ceea ce nu mai este nevoie.

PESTI 19.02-20.03: Desi este important sa va indepliniti responsabilitatile fata de ceilalti, nu uitati ca prima raspundere este sa aveti grija de dumneavoastra. Daca nu faceti asta, nu veti fi de folos nimanui. Weekendul va intampina cu o petrecere surpriza.