Horoscop Cassandra. Săptămână plină de bucurii, planetele s-au aliniat pentru această zodii. Cine este lovit de noroc

Horoscop Cassandra. In aceste zile veti socializa si va veti bucura de tot felul de distractii: petreceri, teatru, spectacole, picnicuri, intalniri romantice. Multi dintre dumneavoastra va veti implica in cateva proiecte legate de munca de creatie.

15 nov. 2019, 07:26
Horoscop Cassandra. Săptămână plină de bucurii, planetele s-au aliniat pentru această zodii. Cine este lovit de noroc

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul perfect sa cautati in interiorul dumneavoastra si sa va gânditi la adevaruri psihologice. Acum puteti incheia negocierile cu privire la finante, o proprietate comuna sau o mostenire.

TAUR 21.04-21.05: Aveti o ocazie perfecta pentru a clarifica o problema importanta cu un partener sau un prieten apropiat. Puteti face pasi importanti lucrând cu cineva apropiat. Impreuna veti realiza mai mult decât ati putea face fiecare separat.

GEMENI 22.05-21.06: Problemele la serviciu va vor pune mici piedici. Intârzieri, greseli neplacute, livrari cu intârziere, deficiente de personal sau defectiuni de echipamente. Cu toate acestea, veti avea o minunata sansa de a finaliza totul. Cu eforturi, dar reusiti!

RAC 22.06-21.07: Aveti sansa de a vorbi despre problemele din trecut care ar putea fi trecute cu vederea. Acum puteti sa-i lamuriti pe ceilalti unde va aflati. In weekend s-ar putea sa plecati intr-o vacanta pe care o planuiti demult.

LEU 22.07-22.08: Va gânditi tot mai mult la evenimentele trecute din viata dumneavoastra. Unele dintre acestea v-ar putea afecta prezentul si modul in care va traiti viata astazi. Va examinati viata personala si de familie pentru a evalua calitatea acestora.

FECIOARA 23.08-22.09: Acordati-va putin timp suplimentar, deoarece veti intâmpina tot felul de intârzieri. Intre timp, sunt posibile noi vesti de la frati, rude sau prieteni din trecut. Cu toate acestea, veti aprecia oamenii din propria viata si ajutorul primit de la ei.

BALANTA 23.09-22.10: Banii, fluxul numerar, câstigurile si cumparaturile va vor preocupa in aceste zile. Va plac lucrurile frumoase si veti cumpara destule pentru dumneavoastra si cei dragi. Saptamâna aceasta veti termina unele probleme financiare mai vechi.

SCORPION 23.10-21.11: Aproape sigur, veti auzi vesti de la fosti parteneri sau prieteni vechi din trecut. Totusi, aceasta poate fi o oportunitate de inchidere sau o sansa de a clarifica ceva. Ati putea gasi mai usor solutii la problemele existente.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile faceti tot felul de cercetari sau sapati adânc si priviti in trecut pentru a descoperi solutii la probleme vechi. Mintea dumneavoastra va fi ca un cutit fierbinte care taie o bucata de unt.

CAPRICORN 22.12-19.01: S-ar putea sa realizati ca anumiti preteni din trecut v-au influentat modul de gândire, care, la rândul sau, a influentat deciziile pe care le-ati luat. Asta a dus la locul unde sunteti astazi. Este adevarat sau nu, dar deciziile luate nu se pot schimba prea usor!

VARSATOR 20.01-18.02: Acum aveti sansa de a revizui intrebari mai vechi despre directia dumneavoastra in viata. S-ar putea sa va confruntati cu sefii, unul dintre parinti sau autoritati pe care nu i-ati vazut de ceva vreme. Posibil sa primiti o promovare intârziata.

PESTI 19.02-20.03: Multi dintre dumneavoastra veti calatori, faceti noi studii, va inscrieti la cursuri sau va intoarceti la scoala. Veti realiza ca modalitatile prin care ati obtinut experienta au fost influentate de disponibilitatea de a va expune la altceva.