Horoscop CASSANDRA. Se anunţă un weekend cu turbulenţe amoroase, cheltuieli neprevăzute şi o vizită surpriză

Horoscop CASSANDRA. Este posibil sa obtineti  o crestere a veniturilor sau sa culegeti laurii finalizarii unor proiecte importante. Relaxati-va cu cei din jur.

08 oct. 2020, 16:40
Horoscop CASSANDRA. Se anunţă un weekend cu turbulenţe amoroase, cheltuieli neprevăzute şi o vizită surpriză

BERBEC 21.03-20.04: Va simtiti revigorati si energici din punct de vedere fizic. Marte este retrograd pana pe 13 noiembrie, asa ca energia agresiva este in declin si veti avea mai putin entuziasm in ceea ce priveste realizarea lucrurilor. Incetiniti ritmul si nu va fi rau deloc.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va simtiti frustrati, deoarece libertatea de actiune este impiedicata. Stiti ce vreti sa faceti, dar nu va simtiti in stare. Daca tot nu puteti schimba situatia, mai bine acceptati-o si nu fiti suparati.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 octombrie. Ce zodii ies pe plus financiar. Probleme în Casa Dragostei şi a Sănătăţii 

GEMENI 22.05-21.06: Va puteti indoi de interactiunea cu un amic si ati putea pune punct prieteniei. Si proiectele pentru viitor sunt amanate pana veti avea claritate in gandire. Casa, familia si propria viata raman obiectivul principal.

RAC 22.06-21.07: In prim-plan revin familia si reparatiile la domiciliu si, din fericire, veti atrage suficienti bani pentru a va indeplini pana si cele mai pretentioase planuri. Fiti atenti insa sa nu muscati mai mult decat puteti mesteca!

LEU 22.07-22.08: Entuziasmul de pana acum cu care ati studiat sau v-ati ocupat de anumite probleme se diminueaza. Deveniti de-a dreptul lenesi. Totusi, indiferent ce faceati pana acum, va trebui sa va preocupe in continuare. Mizati pe rutina pentru a va ajuta.

Horoscop Minerva Octombrie 2020. Majoritatea planetelor sunt în semne de pământ şi de aer, cum afectează zodiile

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti sansa de a va reincarca bateriile pentru tot restul anului. S-ar putea chiar sa va ocupati de flirturi si secrete. Veti experimenta cateva idei de a face bani sau veti avea grija mai mult de bunuri.

BALANTA 23.09-22.10: Acum este perioada evaluarii prietenilor si luarii unor decizii in acest sens. Poate va grabiti sa judecati anumite atitudini ale amicilor. Sau poate chiar va indoiti de corectitudinea partenerului. Oricare ar fi solutia gasita, judecati modul cum reactionati.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti destula energie pentru a cerceta si a lucra in culise si apoi sa realizati ceea ce v-ati propus. Nu fiti duri cu propria persoana! Dati-va voie sa fiti fericiti alaturi de cei dragi. Meritati asta!

SAGETATOR 22.11-21.12: Parcurgeti niste zile aglomerate, cand va ocupati mai mult de copii (acolo unde e cazul) sau de persoana iubita. Este posibil sa va treaca prin minte chiar sa puneti punct unor relatii. Nu faceti nimic din ceea ce s-ar putea sa regretati ulterior.

CAPRICORN 22.12-19.01: In ciuda provocarilor cu care va confruntati, multe domenii ale vietii dumneavoastra functioneaza fara probleme. Doar activitatea crescuta si haosul fac dificila functionarea lucrurilor la fel de bine ca odinioara. Evitati cuvintele ascutite adresate familiei!

VARSATOR 20.01-18.02: Va bucurati de relatii calde cu partenerii si prietenii apropiati. S-ar putea sa calatoriti cat de curand sau sa terminati de scris lucrari importante, carti ori un proiect mai mare. Tineti cont ca sunteti inteligenti si vreti sa faceti parte dintr-o lume mai buna.

PESTI 19.02-20.03: In ultima vreme ati cam obosit si mai aveti multe provocari cu care trebuie sa va confruntati. Este posibil sa obtineti o crestere a veniturilor sau sa culegeti laurii finalizarii unor proiecte importante. Relaxati-va cu cei din jur.