Horoscop Cassandra weekend. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru primul weekend din februarie. Ce zodii sunt norocoase, cine are de suferit.

05 feb. 2021, 11:16
Horoscop Cassandra weekend. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Horoscop Cassandra weekend BERBEC 21.03-20.04:

Aveti planuri mari pentru viitor, motiv pentru care va ganditi serios la viata dumneavoastra. Sunteti entuziasti si veti vorbi mai mult ca de obicei cu prietenii. Aflati si vesti foarte bune de la acestia.

TAUR 21.04-21.05: Primiti vesti pozitive de la parinti, sefi sau poate chiar dumneavoastra sunteti sursa unor stiri benefice. Spre mijlocul saptamanii aveti oportunitatea unei scurte calatorii sau va veti extinde lumea intr-un mod interesant.

Horoscop Cassandra weekend GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile sunt favorizate tranzactiile comerciale. Pe masura ce saptamana progreseaza, ati putea beneficia in mod neasteptat de un cadou sau o sursa de bani. Poate fi o suma rambursata, o mostenire sau beneficiati de banii  partenerului.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca banii va ies in cale. Ceva va va face mare placere, deoarece va va aduce beneficii. Daca nu sunt bani, atunci ar putea fi o favoare, un cadou sau sansa de a folosi ceva pe care altcineva il detine.

LEU 22.07-22.08: O cunostinta este entuziasmata de vesti bune. Oricare ar fi acestea, vor avea efect asupra extinderii lumii dumneavoastra sau poate chiar a familiei. In toata aceasta emotie ar purtea sa apara o neintelegere. Fiti rabdatori!

FECIOARA 23.08-22.09: Vestile benefice abunda inca de la inceputul saptamanii. Este ceva legat de munca, de sanatatea personala sau de un animal de companie. In weekend, petreceti momente neasteptate si incitante alaturi de copii.

Horoscop lunar februarie 2021. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Atenţie la Mercur retrograd
Horoscop Cassandra weekend BALANTA 23.09-22.10: Incepeti aceasta saptamana intr-o nota optimista si fericita. Indiferent de ce se va intampla, va veti extinde lumea si poate chiar va veti simti mai tineri. Ceva distractiv si neasteptat va avea impact asupra casei si familiei dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Zilele acestea debutati optimisti si pozitivi, dar veti incepe o discutie serioasa cu familia, ce ar putea demara reparatii sau imbunatatiri la domiciliu. Veti fi destul de rabdatori sa ascultati parerile tuturor, dar decizia o luati singuri.

Horoscop Cassandra weekend SAGETATOR 22.11-21.12: Incepeti aceste zile intr-un ritm rapid si sunteti extrem de ocupati. Dati dovada de mult entuziasm si vreti sa acumulati cat mai multe stiri pozitive. Aveti rabdare cu fratii, rudele sau vecinii, deoarece apare o scurta lupta pentru putere.

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: La inceputul saptamanii primiti vesti entuziaste despre finante, castiguri sau poate ceva ce detineti. Ar putea fi o idee excelenta de a face bani sau s-ar putea sa aflati noutati despre o marire de salariu, ori un cadou financiar.

VARSATOR 20.01-18.02: Pe masura ce parcurgeti aceasta saptamana veti deveni tot mai incantati deoarece aveti multe idei si planuri mari. O surpriza va va da un sentiment de satisfactie si va va stimula interesul pentru spiritualitate.

Horoscop Cassandra weekend PESTI 19.02-20.03: Ceva interesant se va intampla in lumea dumneavoastra ce ar putea fi legat de sperantele secrete. Este un lucru important care se va concretiza in curand. Nu lasati pe nimeni sa va strice aceste planuri. Exista ceva neasteptat care v-ar putea determina sa va schimbati viitoarele obiective.

Sursa: magazin.ro