Horoscop Cassandra. Weekend plin de capcane, vacanţă de coşmar pentru o zodie

Zilele acestea se pare ca a sosit vremea sa va distrati, sa plecati intr-o vacanta, explorati artele sau va bucurati de momente distractive petrecute alaturi de copii.

06 iul. 2023, 23:10
Horoscop Cassandra. Weekend plin de capcane, vacanţă de coşmar pentru o zodie

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Se pare ca veti renunta la ceea ce nu mai este relevant in viata dumneavoastra – oameni, locuri, posesiuni. Este timpul sa va simplificati viata si sa va luminati! Ceva parca s-a schimbat in bine. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Jupiter este in zodia Taur si va da un impuls care va aduce noroc. Relatiile vor functiona in avantajul dumneavoastra. Increderea in sine si echilibrul vor creste. Aceasta inseamna ca veti incepe un nou ciclu in care veti descoperi cine sunteti cu adevarat.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta veti descoperi multe despre lumea dumneavoastra interioara si despre valorile profunde. Incepe timpul recoltarii roadelor ce le-ati semanat pana acum. Veti vedea ce functioneaza in viata si ce nu.

Top 4 zodii care pot face bani frumoşi. Norocul e de partea lor în zilele următoare
Horoscop Cassandra RAC 22.06-21.07: In aceste zile va hotarati sa incepeti un curs care va va ajuta sa obtineti o pozitie mai buna si care va va deschide noi orizonturi. In weekend trebuie sa profitati de ocazia de a calatori.

LEU 22.07-22.08: Acum veti avea succes – o promovare, un premiu, incepeti propria afacere, o casatorie, un prim copil – si va veti simti mandri. Cu toate acestea, in timp ce dumneavoastra straluciti in ochii celor din jur, s-ar putea sa incheiati o relatie.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Saturn este situat opus semnului Fecioara, iar aceasta influenta poate fi stresanta pentru parteneriate sau casatorie, motiv pentru care relatiile care au mai multe probleme decat merita se vor termina. Explorati oportunitati in medicina, drept si mass-media, iar succesul va fi evident, potrivit magazin.ro.

BALANTA 23.09-22.10: S-ar putea sa existe momente cand va veti simti coplesiti de cerinte si responsabilitati, dar nu va temeti. Va veti descurca lejer! Multi dintre dumneavoastra veti primi favoruri sau un impuls financiar.

Horoscop Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Aceasta perioada este favorabila pentru relatii, parteneriate profesionale si casatorii. Veti avea resposabilitati sporite cu propriii copii. Primiti favoruri sau bogatii prin intermediul unei terte parti, a sotului, a unui partener de afaceri sau a unei mosteniri.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia binecuvântată de astre toată luna iulie

SAGETATOR 22.11-21.12: Este momentul prielnic pentru a va stimula sanatatea si a deveni mai puternici. Puteti sa va imbunatatiti munca, modul in care faceti lucrurile sau puteti obtine un loc de munca mai bun. Veti dori sa va consolidati baza pentru a fi in siguranta in viitor.

Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Zilele acestea se pare ca a sosit vremea sa va distrati, sa plecati intr-o vacanta, explorati artele sau va bucurati de momente distractive petrecute alaturi de copii. De fapt, copiii vor fi o sursa de bucurie pentru dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: Este o perioada prielnica pentru casa si familie. Se pare ca va veti extinde familia prin o adoptie, o nastere sau o casatorie. Toata familia se va intelege mai bine si vor fi mai generosi unul cu celalalt.

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Norocosul Jupiter trece prin Casa Comunicatiilor stimuland sentimentul de optimism si placere in lumea de zi cu zi. Va fi un moment in care va veti bucura cu adevarat de propria locuinta sau va veti muta la ceva mai bun.