Horoscop Cassandra weekend: Ritm nebunesc, zodii care vor avea două zile de carusel

Horoscop weekend 15 - 16 octombrie: Profitați, e liniștea dinaintea furtunii. Atenționare pentru nativii Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Două zodii să se bucure.

14 oct. 2022, 17:00
Horoscop Cassandra weekend: Ritm nebunesc, zodii care vor avea două zile de carusel

Horoscop Cassandra weekend BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana veti avea nevoie de mai mult somn, mai ales ca Soarele este departe de zodia dumneavoastra. Veti obtine o perspectiva mai buna asupra modului in care relationati cu ceilalti si veti avea o obiectivitate sporita.

TAUR 21.04-21.05: Va simtiti inspirati, va organizati mai bine si lucrati din greu. Nu numai ca doriti sa munciti, dar vreti sa o faceti inteligent. Trebuie sa fiti eficienti in tot ceea ce faceti pentru ca fiecare actiune sa conteze.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile energia solara va va fi de sprijin. Acesta este un moment excelent pentru a socializa. Acceptati invitatiile la petrecere si distrati-va. Este o binecuvantata pauza pentru ca va bucurati de activitati distractive cu copiii.

Horoscop 2023: Cele mai norocoase zodii. Au parte de dragoste, bani şi sănătate

Horoscop Cassandra weekend RAC 22.06-21.07: Va concentrati pe casa, familie si pe viata privata, iar multi dintre dumneavoastra va veti implica mai mult ca de obicei cu un parinte. O parte dintre nativi vor dori sa caute singuratatea in confortul imprejurimilor familiare.

LEU 22.07-22.08: Ritmul zilelor dumneavoastra se va accelera, mai ales ca aveti oameni de vazut si locuri in care sa mergeti. In plus, multi dintre dumneavoastra veti scrie, citi sau studia mai mult ca de obicei. Este un moment ideal pentru a spune ceea ce simtiti.

FECIOARA 23.08-22.09: Soarele calatoreste prin Casa castigurilor si asta inseamna ca veti avea o dorinta puternica de a stabili controlul in viata dumneavoastra prin bunuri si posesiuni. S-ar putea sa cumparati lucruri insemnate care sa va ajute sa obtineti mai mult control.

BALANTA 23.09-22.10: Deoarece Soarele inseamna regenerare, acum aveti sansa de a va reincarca bateriile pentru tot restul anului. Profitati de oportunitatea de a avea in preajma oameni importanti si circumstante favorabile.

SCORPION 23.10-21.11: Este momentul ideal sa meditati si sa stabiliti urmatoarele obiective. Evaluati-va cu deplina onestitate, recunoasteti-va defectele si virtutile, astfel incat sa va orientati spre planuri pozitive si sa va ganditi mai mult la dumneavoastra.

Horoscop Cassandra weekend SAGETATOR 22.11-21.12: Deoarece sunteti optimisti convinsi, in aceasta saptamana veti acorda mai multa atentie prieteniilor. In calitate de filozofi ai zodiacului este important pentru dumneavoastra sa va mentineti individualitatea fara a va pierde integritatea.

CAPRICORN 22.12-19.01: Soarele este in varful graficului dumneavoastra si asta inseamna ca va pune in lumina reflectoarelor, iar aceasta lumina este magulitoare. Este cel mai bun moment al anului pentru a va gandi la cariera, la rolul in societate si la statutul dumneavoastra.

Sfânta Parascheva va avea sub protecția ei trei zodii. Acestea scapă de ghinion și vor avea o viață prosperă

VARSATOR 20.01-18.02: Se stie ca sunteti nonconformistii iubitori de libertate ai zodiacului. Este momentul prielnic sa incepeti un nou curs de studiu sau pentru a explora discipline precum medicina, religia, metazifica, filozofia sau orice altceva va intereseaza.

Horoscop Cassandra weekend PESTI 19.02-20.03: A sosit vremea sa aruncati o privire asupra eului dumneavoastra interior. De fapt, s-ar putea sa intalniti pe cineva care provoaca in dumneavoastra nevoia de auto-investigare psihologica. Este vremea potrivita pentru a avea grija de sanatate si de bunurile pe care le stapaniti.