HOROSCOP CASSANDRA weekend. Se anunţă multe surprize în amor

In acest sfârşit de săptămână, dragostea pentru confort va motiveaza sa realizati cateva lucruri grozave!

11 feb. 2021, 15:47
HOROSCOP CASSANDRA weekend. Se anunţă multe surprize în amor

HOROSCOP CASSANDRA weekend BERBEC 21.03-20.04

: Va implicati in relatiile de prietenie mai mult ca de obicei si se pare ca aveti ceva important de spus. Si interactiunile cu cei din jur vor fi interesante si optimiste. Acest lucru va va aduce beneficii.

TAUR 21.04-21.05: Va simtiti impulsivi, nelinistiti si rebeli, deoarece vreti sa faceti totul singuri. Soarele inca va va propulsa pe culmi fara sa faceti eforturi prea mari. Este o perioada prielnica sa promovati.

HOROSCOP CASSANDRA weekend GEMENI 22.05-21.06: Simtiti ca sunteti dominati de o energie „ascunsa”, care v-ar putea determina sa faceti ceva ce ulterior veti regreta. Ganditi-va bine inainte sa aruncati cuvintele si fiti constienti de ceea ce faceti.

RAC 22.06-21.07: Este posibil ca in aceste zile sa fie afectata prietenia cu cineva. Oricare dintre voi s-ar putea enerva. Ori sunteti dumneavoastra prea exigenti, ori acea persoana are pretentii prea exagerate.

LEU 22.07-22.08: Ambitia dumneavoastra poate declasa rezultate neasteptate. Aveti rabdare cu parintii, sefii si cu autoritatile. Nu fiti rebeli, pentru ca mai tarziu veti regreta. Intre timp, Soarele este opus semnului dumneavoastra si asta inseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn.

HOROSCOP CASSANDRA weekend FECIOARA 23.08-22.09: Planurile de calatorie, cele scolare sau orice are legatura cu medicina, legislatia ori mass-media s-ar putea schimba brusc. Saptamana aceasta veti lucra din greu si o sa va organizati mai bine.

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza o perioada de relaxare si de distractii, insa ar trebui sa fiti vigilenti la situatia contului bancar. Asigurati-va ca stiti ce se intampla cu o proprietate comuna, impozitele, datoriile. Ceva neasteptat poate interveni oricand.

SCORPION 23.10-21.11: Acum chiar nu aveti nevoie de o discutie aprinsa cu cineva apropiat. Lucrurile sunt imprevizibile si probabil pot capata un aspect de furtuna rebela. Fiti rabdatori si toleranti cu ceilalti. Intre timp, va ocupati exclusiv de familie, casa si viata personala. Succes!

HOROSCOP CASSANDRA weekend SAGETATOR 22.11-21.12: Ritmul zilelor dumneavoastra se va accelera simtitor, deoarece aveti multe lucruri de facut. Sunteti foarte ocupati cu tot felul de intalniri, cu scrisul, cu studiul sau cu scurte calatorii. Va sacaie tot felul de probleme financiare peste care treceti insa usor.

Horoscop dragoste. Află cum poţi să-l cucereşti în funcţie de zodie
CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana va concentrati pe problemele legate de bani, de castiguri, precum si de aspecte ce privesc bunurile dumneavoastra. Este posibil sa puneti in aplicare cateva idei excelente de a face bani sau de a investi cat mai profitabil.

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele este in semnul dumneavoastra si acest lucru inseamna o perioada benefica pentru a va reface. Lucrurile merg in favoarea dumneavoastra si veti atrage oameni importanti, precum si situatii favorabile.

PESTI 19.02-20.03: Este o fereastra de timp favorabila pentru a face planuri pentru viitor. Stabiliti-va cateva obiective, deoarece acestea va ofera o perspectiva mult mai clara asupra a ceea ce este important si favorizeaza luarea unor decizii inteligente.

Sursa: magazin.ro