HOROSCOP CASSANDRA. Zile de înnoit garderoba, multe vizite şi decizii importante

HOROSCOP CASSANDRA. Familia şi propria viaţă privată continuă să fie în centrul atenţiei dumneavoastră, însă trebuie să fiţi răbdători cu aceştia. Poate vi se par enervanţi, dar au şi ei nevoie de mai multă atenţie, deşi sunteţi dornici să vorbiţi cu ceilalţi.

13 dec. 2019, 11:47
HOROSCOP CASSANDRA. Zile de înnoit garderoba, multe vizite şi decizii importante

BERBEC 21.03-20.04: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si ar trebui sa faceti orice pentru a va extinde orizonturile. Daca nu puteti calatori, atunci explorati imprejurimile casei sau inscrieti-va la un curs care va va ajuta sa va transportati intr-o realitate cu totul noua.

TAUR 21.04-21.05: Accentul se pune asupra unei probleme legate de o mostenire, o proprietate comuna sau orice altceva pe care il detineti impreuna cu altii. Din fericire, astrele atrag asupra dumneavoastra niste bani care pica exact atunci cand aveti nevoie.

GEMENI 22.05-21.06: Acum simtiti ca trebuie sa dormiti mai mult si asta datorita Soarelui care este pozitionat departe de semnul dumneavoastra. In mod ironic, tot acum aveti multa energie pe care o veti folosi pentru munca. Succes!

RAC 22.06-21.07: Sanatatea este viguroasa, colegii de la munca va sprijina si dumneavoastra simtiti ca traiti corect. Ce poate fi mai bine de-atat? Va veti stabili obiective mari si veti organiza atent multe dintre aspectele vietii personale.

LEU 22.07-22.08: Va atrag activitatile creative si va veti exprima talentul. Scena de acasa se aglomereaza brusc, atunci cand primiti vizita unor oaspeti neasteptati. Exista si destule planuri de renovari sau mutari de resedinta. Aveti grija la stres!

FECIOARA 23.08-22.09: Va doriti sa fiti singuri si s-ar putea sa aveti o conversatie importanta cu unul dintre parinti. Va veti identifica puternic cu ideile dumneavoastra dar aveti grija sa nu-i constrangeti pe ceilalti sa fie de acord.

BALANTA 23.09-22.10: Ritmul zilelor se aglomereaza cu vizite, calatorii scurte, cu studii, scris si citit. Cu toate acestea, nu va va deranja acest ritm alert ci, dimpotriva, va va provoca mai mult. Veti descoperi chiar ca in viata dumneavoastra exista mai multa iubire decat stiati.

SCORPION 23.10-21.11: Pe masura ce va analizati bunurile detinute, luati nota daca sunteti sau nu responsabili pentru ceea ce aveti. In aceste zile insa veti cumpara multe daruri pentru cei dragi si nu va uitati nici pe dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum este momentul perfect pentru a va reinnoi garderoba. Veti atrage cu usurinta circumstante favorabile pentru dumneavoastra si astfel veti reusi sa bifati proiecte importante de pe lista de asteptari.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti chef de relaxare si munca nu prea va atrage. Este un moment potrivit pentru a face planuri noi pentru viitor. Nu va faceti griji daca simtiti ca sunteti atrasi in doua directii diferite. Mergeti pe calea care simtiti ca e mai buna.

VARSATOR 20.01-18.02: Atentia va este indreptata catre prietenii dumneavoastra. Acesta va fi cel mai bun moment pentru a lucra si a coopera cu ceilalti si a va atinge obiectivele. Este important insa sa va stabiliti prioritatile.

PESTI 19.02-20.03: Faceti o impresie buna celor din jur si nu trebuie sa faceti nimic special pentru ca oamenii va vor admira oricum. Evident, puteti sa folositi acest lucru in avantajul dumneavoastra si sa cereti ceea ce doriti. Succes!