Horoscop Cassandra. Zodiile care vor avea un weekend plin de noroc

Horoscop Cassandra. Prieteni din trecut sau chiar fosti parteneri ar putea fi din nou in atentia dumneavoastra

28 sept. 2023, 23:47
Horoscop Cassandra. Zodiile care vor avea un weekend plin de noroc

Horoscop Cassandra. BERBEC 21.03-20.04: Sunteti hotarati sa munciti din greu si sa fiti productivi, iar datorita acestei motivatii veti avea succes. Este posibil sa gasiti o modalitate de a va creste veniturile sau de a castiga bani in paralel.

TAUR 21.04-21.05: Urmeazaun weekend norocoas pentru dumneavoastra si prielnica pentru a va distra acasa. Va face placere sa va exprimati talentele creative in mestesuguri. Debordati de energie pozitiva care va va incuraja sa socializati si sa va distrati.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Punctul principal de interes este casa si familia, mai ales ca este un moment minunat pentru a va distra acasa alaturi de cei dragi, fie ei rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme sau prieteni apropiati.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2023: Marte atinge punctul de karma. Soarele și Mercur ajung în zona câștigurilor
Horoscop Cassandra RAC 22.06-21.07: Multi dintre dumneavoastra se vor confrunta cu haosul de acasa provocat de vizite neasteptate, renovari, proiecte de reparatii sau mutari rezidentiale. In aceasta perioada vi se recomanda sa aveti mai multa rabdare cu membrii familiei.

LEU 22.07-22.08: Zilele urmatoare vor fi excelente din punct de vedere financiar. S-ar putea sa va sporiti castigurile sau sa gasiti un loc de munca mai bine platit. Sunteti convingatori, motiv pentru care ceilalti va vor asculta. Bucurati-va de oportunitati!

FECIOARA 23.08-22.09: Este o perioada benefica pentru a rezolva chestiuni legate de finante, pentru a face planuri de calatorie si pentru a va ocupa de chestiuni juridice, medicale sau orice are legatura cu invatamantul superior.

BALANTA 23.09-22.10: Marte este in semnul dumneavoastra si asta reprezinta energie si agresivitate. Acum puteti face mai mult sport sau sa participati la competitii fizice. Veti avea multa putere, mai multa energie si ambitie. Succes!

Horoscop Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Saptamana va fi excelenta pentru a stabili obiective si pentru a va gandi la viitorul pe termen lung. Cei din jur va admira acum, asa ca relatiile cu partenerii, prietenii apropiati si cu jumatatea dumneavoastra vor straluci si ele.

SAGETATOR 22.11-21.12: Orice ati face, veti parea de succes in ochii celorlalti. Asta inseamna ca acum este momentul sa cereti ceea ce va doriti pentru ca usile se vor deschide pentru dumneavoastra. Fiti amabili si actionati cu tact!

Cele două zodii care se vor bucura de ultimele zile din septembrie din plin! Vibrația energetică este fantastică, iar acești nativi înfloresc

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti ambitiosi iar acest lucru va face mai increzatori si indrazneti sa mergeti dupa ceea ce doriti. Este un moment minunat pentru a va bucura de o vacanta, mai ales daca revedeti un loc in care ati mai fost.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta este una minunata pentru a va ocupa de chestiuni financiare, precum si de probleme legate de mosteniri, impozite, proprietati, facturi si carduri de credit. Profitati si de oportunitatea unei calatorii, mai ales ca acest lucru va va extinde orizonturile.

PESTI 19.02-20.03: Prieteni din trecut sau chiar fosti parteneri ar putea fi din nou in atentia dumneavoastra. Este perioada prielnica sa cereti ceea ce vreti, mai ales in ceea ce priveste spirijul practic sau financiar.

CASANDRA