HOROSCOP CASSANDRA: Totul se schimbă pentru aceste zodii, ghinioanele se ţin lanţ. Există şi veşti bune în weekend

HOROSCOP CASSANDRA: Energia de care debordati o veti folosi implicându-va in sport sau in relatia cu copiii. Unii nativi vor auzi vesti de la persoane cu care nu au mai comunicat de multa vreme. In weekend se iveste o mica problema trecatoare de comunicare.

02 iul. 2020, 10:24
HOROSCOP CASSANDRA: Totul se schimbă pentru aceste zodii, ghinioanele se ţin lanţ. Există şi veşti bune în weekend

BERBEC 21.03-20.04: Auziti vesti de la niste rude de a caror existenta nici nu stiati. Poate va bucurati si de prezenta acestora, insa trebuie sa aveti grija la excesul de zel. Urmatoarele zile sunt prielnice pentru a face fata reparatiilor casei.

TAUR 21.04-21.05: Saptamâna aceasta sunteti vrajitorul financiar al zodiacului. Va concentrati in continuare pe bani si pe imbunatatirea câstigurilor. Fiti punctuali pentru ca astrele va cam incurca putin desfasuratorul.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile nu puteti sa beneficiati de bogatia altora sau de aprobarea unui imprumut consistent, asa cum v-ati propus. Spre sfârsitul saptamânii nivelul energiei va scadea. Nu va ingrijorati. Este doar o problema temporara.

RAC 22.06-21.07: Veti intra in contact cu vechi prieteni, fosti parteneri de viata sau de afaceri. In functie de cum s-au incheiat relatiile, acest lucru poate fi distractiv sau neplacut. Va veti multumi sa luati un scaun din spate si sa urmariti totul de acolo. Trece repede…

LEU 22.07-22.08: Interactiunea cu ceilalti v-ar putea determina sa va schimbati viitoarele obiective. Din pacate, in aceasta perioada, nu veti fi foarte convingatori si nici nu va gasiti argumentele necesare ca sa ii lamuriti pe cei din jur. Aveti mai multa rabdare.

FECIOARA 23.08-22.09: Trebuie sa exersati diplomatia si rabdarea, protejându-i pe cei din jur de remarcile acide. Nu cadeti in capcana propriului orgoliu si folositi-va de disciplina pentru a va corecta. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Vestea buna din aceasta saptamâna este ca aveti multa energie pentru a munci din greu, ceea ce inseamna ca veti realiza si foarte multe proiecte. De asemenea, este posibila reluarea unor cursuri de perfectionare.

SCORPION 23.10-21.11: Energia de care debordati o veti folosi implicându-va in sport sau in relatia cu copiii. Unii nativi vor auzi vesti de la persoane cu care nu au mai comunicat de multa vreme. In weekend se iveste o mica problema trecatoare de comunicare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti nevoie de mai multa odihna in aceste zile, mai ales ca v-ati extenuat muncind din greu. Pe la mijlocul saptamânii va veti confrunta cu o confuzie legata de unul dintre partenerii de afaceri si s-ar putea sa va simtiti dezamagiti. Viata isi revine la normal in weekend.

CAPRICORN 22.12-19.01: Veti auzi vesti de la fosti parteneri sau prieteni din trecutul dumneavoastra. Nu va faceti probleme, deoarece aflati multe noutati si toate sunt de bine. Dispuneti de multa energie pe care ar trebui sa o canalizati catre obiectivele personale.

VARSATOR 20.01-18.02: Va veti distra bine saptamâna aceasta. Aveti chef sa va jucati cu cei mici, sa urmariti multe emisiuni legate de sport, arte creative sau de lumea divertismentului. La jumatatea saptamânii sunteti un pic confuzi, asa ca nu luati decizii importante.

PESTI 19.02-20.03: Casa si familia sunt principalele dumneavoastra preocupari. Din fericire, aveti multa energie pe care o veti consuma ocupându-va de rezolvarea problemelor legate de copiii dumneavoastra sau de o veche dragoste reaprinsa.