HOROSCOP: Cât de imatur este iubitul tău, în funcţie de zodie

Astrele îţi arată dacă iubitul tău este un bărbat de încredere şi matur sau dacă are tendinţa de a se comporta ca un copil.

17 sept. 2013, 12:50
HOROSCOP: Cât de imatur este iubitul tău, în funcţie de zodie

Pentru bărbatul din zodia Fecioară, planurile de viitor sunt esenţiale. Acest nativ este organizat, responsabil şi de încredere. Poate fi dispus să facă şi unele compromisuri chiar dacă asta înseamnă să renunţe la ceva important pentru el, scrie eva.ro.

Nativul din Balanţă poate fi considerat imatur mai ales când vine vorba de luat decizii. Îi este teamă să hotărască singur în chestiuni importante şi evită situaţiile în care este obligat să ia rapid o decizie.

Bărbatul din Scorpion îşi ia îndatoririle în serios şi va face tot ce-i stă în putinţă ca să nu te dezamăgească. Nu este un partener imatur sau copilăros.

Bărbatul născut în zodia Săgetător are un comportament oscilant, fiind uneori uimitor de matur, iar alteori mult prea copilăros.

Nativul din Capricorn pune pe primul loc responsabilităţile. Acesta îşi calculează cu atenţie fiecare decizie şi se gândeşte la toate perspectivele unei probleme.

Pentru că se răzgândeşte destul de des şi îşi doreşte să arate că are întotdeauna dreptate, bărbatul din Vărsător poate părea uneori imatur.

Deşi este oscilant în comportament, mai ales din punct de vedere emoţional, nativul din Peşti nu este totuşi o persoană imatură.

Bărbatul din Berbec se comportă ca un copil atunci când este entuziasmat. Mai mult, acest nativ ia decizii fără să stea prea mult pe gânduri.

Nativul din Taur este responsabil şi matur încâ din adolescenţă. Se gândeşte de două ori înainte de a face o mişcare, iar când altcineva depinde de el, aşa cum se întâmplă într-o relaţie, este şi mai atent.

Bărbatul din Gemeni este unul dintre cei mai imaturi nativi ai zodiacului. Acesta îşi pune propriile nevoi şi dorinţe pe primul plan, fiind destul de iresponsabil când ia decizii importante.

Deşi are tendinţa de a se alinta precum un copil, nativul din Rac este foarte serios când vine vorba de responsabilităţile sale ca partener, tată sau soţ.

Nativul din Leu este egoist într-o relaţie şi are tendinţa de a pune propriile nevoi şi dorinţe pe primul loc. Din aceast motiv poate fi considerat imatur.

Citeşte şi HOROSCOP: În ce domenii excelezi, în funcţie de zodie