HOROSCOP: Cât de insensibil este iubitul tău în funcţie de zodie

Astrele îţi pot spune cât de insensibil poate fi iubitul tău.

22 aug. 2013, 13:39
HOROSCOP: Cât de insensibil este iubitul tău în funcţie de zodie

Leu. Pe acest nativ nu îl poţi convinge uşor să renunţe la propriile dorinţe, păreri sau concepţii. Poate fi insensibil, iar egoismul de care dă dovadă uneori este vinovat pentru asta. Mai mult, acest nativ nu îşi recunoaşte greşelile, chiar dacă în sinea sa le regretă, scrie eva.ro.

Fecioară. În goana după perfecţiune, nativul din Fecioară ar putea să facă unele remarci foarte neplăcute atunci când este nemulţumit de modul în care evoluează lucrurile.

Balanţă. Bărbatul din Balanţă este preocupat de ceea ce simt ceilalţi şi mai ales de ceea ce simte persoana iubită. Este foarte atent la nevoile partenerei sale şi va evita cu orice preţ să o rănească.

Scorpion. Poţi simţi gustul amar al insensibilităţii nativului din Scorpion în timpul micilor conflicte care apar inevitabil în cuplu. El trăieşte cu pasiune, iar în timpul certurilor îşi poate manifesta cea mai întunecată latură a personalităţii sale.

Citeşte şi HOROSCOP: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii

Săgetător. Săgetătorul spune adevărul, uneori într-un mod brutal şi şocant. Nu îi este teamă să spună ceea ce gândeşte. Abia când vede rezultatul cuvintelor sale realizează că a fost de-a dreptul insensibil.

Capricorn. Nativul din Capricorn se străduieşte foarte mult să nu dea dovadă de insensibilitate, însă nu reuşeşte mereu. Uneori chiar nu înţelege gama extrem de variată a emoţiilor tale şi nu poate reacţiona aşa cum probabil ţi-ai dori tu.

Vărsător. Bărbatul din Vărsător poate da dovadă uneori de mult egoism. Chiar dacă te iubeşte, are momente în care dorinţa lui de a avea dreptate şi de a obţine ceea ce îşi doreşte îi umbreşte raţiunea.

Peşti. Nativul din Peşti are o inteligenţă emoţională impresionantă. Ştie ce efecte sentimentale pot avea faptele şi vorbele sale. Are tendinţa de a te şantaja emoţional pentru a obţine ceea ce vrea.

Citeşte şi HOROSCOP: Când te vei căsători, în funcţie de zodie

Berbec. Berbecul este foarte sensibil la nevoile tale. Nu îşi doreşte sub nicio formă să-ţi rănească sentimentele sau să te neglijeze. Poate fi uneori insensibil, dar neintenţionat.

Taur. Fiind o persoană calmă şi discretă, nativul din Taur se gândeşte de două ori înainte de a scoate un cuvânt sau înainte de a face ceva care te-ar putea răni.

Gemeni. Acest nativ are tendinţa de a spune lucrurilor pe nume şi uneori te-ai putea simţi rănită de ceea ce auzi. Poate fi insensibil uneori, dar o face în numele adevărului şi al sincerităţii totale.

Rac. Nativul din Rac se gândeşte foarte mult la sentimentele şi emoţiile sale, dar asta nu înseamnă că le neglijează pe ale tale. Este empatic şi va încerca să se pună în locul tău pentru a te înţelege mai bine.

Citeşte şi HOROSCOP: Numerele tale norocoase la Loto. Vezi aici care sunt