HOROSCOP: Cât de mult îl afectează lipsa sexului pe iubitul tău

Trebuie să luaţi o pauză sexuală? Zodiacul îţi spune cât de mult îl va afecta lipsa sexului pe iubitul tău şi cum se comportă când nu are parte de ce îşi doreşte.

05 mart. 2013, 11:26
HOROSCOP: Cât de mult îl afectează lipsa sexului pe iubitul tău

Berbec. Lipsa sexului îl afectează destul de mult, pentru că altfel nu ştie cum să-şi comunice sentimentele şi nici nu înţelege alte dovezi de iubire din partea ta.

Taur. Când nu puteţi face sex, va aştepta cuminte sfârşitul interdicţiei şi între timp se va bucura să te aibă alături pur şi simplu, să discutaţi, să vă ţineţi în braţe, să vă plimbaţi.

Gemeni. Cu timpul, nativul din Gemeni îşi pierde din interesul pentru sex, chiar dacă interesul faţă de tine e la fel de mare. Dacă nu puteţi face sex, cu atât mai bine pentru el, căci îi rămâne mai mult timp ca să stea de vorbă cu tine.

Rac. Nu îl deranjează lipsa sexului, atâta timp cât eşti lângă el atunci când are nevoie de tine ca să-ţi povestească ce a făcut peste zi, ca să-i pregăteşti o masă caldă, ca să-l consolezi, să-l lauzi.

Leu. Sexul este important pentru el în măsura în care îl ajută să strălucească, să primească laude, să arate că e cel mai bun. Odată ce a avut ocazia să-ţi demonstreze ce ştie, sexul nu va mai fi atât de importnat pentru el.

Bărbatul Fecioară nu suportă bine lipsa relaţiilor sexuale, aşa că fă tot posibilul ca să aibă parte de ceva „acţiune” de câte ori se poate.

Bărbatul Balanţă nu este dependent de sex. Poate avea o relaţie fericită şi în lipsa lui, atâta timp cât nu îl ţii prea mult pe jar. Până la urmă, are aceleaşi nevoi ca orice bărbat.

Scorpion. Când nu poate face dragoste cu tine, simte că relaţia nu este completă. Orice dovezi de iubire i-ai aduce, niciuna nu se compară cu sexul în viziunea lui.

Săgetător. Când nu poţi să faci dragoste cu el, ai grijă să-i menţii atenţia vie prin alte mijloace: îi plac aventurile, călătoriile, orice lucru nou.

Capricorn. Sexul este pentru el doar unul din ingredientele unei relaţii fericite. Dacă lipseşte sexul, el este oricum mulţumit, atâta timp cât există comunicare, încredere, colaborare, complicitate.

Vărsător. Sexul este important pentru el, mai important poate chiar decât tine. Dacă nu poţi să-i oferi ce vrea, nu-i nicio problemă pentru el, ştie că poate găsi acelaşi lucru şi în altă parte.

Peşti. Este unul din puţinii bărbaţi care preferă să te strângă în braţe decât să faceţi sex. Odată ce s-a îndrăgostit de tine ar face orice ca să fii fericită şi ca să-l iubeşti la rândul tău.