HOROSCOP: Cât de mult îşi doreşte iubitul tău copii

Nativul din Vărsător nu se visează în postura de tată. Descoperă cât de mult îşi doreşte iubitul tău copii, în funcţie din zodia lui.

20 iun. 2013, 07:37
HOROSCOP: Cât de mult îşi doreşte iubitul tău copii

Gemeni. Nu îşi doreşte foarte mult să devină tată, dar asta nu înseamnă că nu-şi ia rolul în serios în cazul în care se întâmplă.

Rac. Este unul dintre cei mai mari familişti ai zodicului. Visează încă din tinereţe să-şi formeze o familie şi să aibă copii.

Leu. Nu îşi doreşte să fie tată şi nu se visează schimbând scutece, dar asta nu înseamnă că îşi neglijează copiii în cazul în care vor apărea.

Fecioară. Îşi doreşte foarte mult să aibă urmaşi şi chiar intră în panică după vârsta de 35 de ani dacă nu are deja un copil.

Balanţă. Nu îşi doreşte copii, pentru că are senzaţia că echilibrul pe care s-a străduit atât de mult să-l obţină va fi dat peste cap.

Bărbatul din Scorpion îşi doreşte foarte mult copii şi îi consideră o adevărată realizare în viaţă. Aceşti nativi sunt adesea foarte interesaţi de tot ceea ce ţine de ciclul vieţii, iar naşterea unui copil li se pare fascinantă.

Săgetător. Se vede părinte, se visează un tată model, dar totul este proiectat undeva, departe, în viitor.

Bărbatul din Capricorn ia foarte în serios rolul de părinte, acesta fiind unul dintre ţelurile sale în viaţă.

Vărsător. Ideea de a avea un copil îl sperie destul de mult. Nu îşi doreşte ca cineva să depindă atât de mult de el, pierzându-şi astfel libertatea de mişcare.

Peşti. Poate fi cu succes un părinte model, pentru că se dedică trup şi suflet copiilor săi. Este afectuos şi are tendinţa de a-şi răsfaţa copiii.

Nativul din Berbec îşi doreşte copii şi este cu siguranţă un tată devotat.

Taur. Este un familist convins. Consideră că dintr-o relaţie cu adevărat împlinită nu trebuie să lipsească urmaşii.