Horoscop. Cât de mult pune accent pe carieră, în funcţie de zodia lui

Nativul din Taur muncește foarte mult pentru a ajunge sus pe plan profesional, însă își dorește să aibă cu cine să își împărtășească victoriile.

20 oct. 2015, 20:33
Horoscop. Cât de mult pune accent pe carieră, în funcţie de zodia lui

BALANŢĂ

Natura sociabilă a acestui nativ îi este foarte utilă în viața sa profesională deschizându-i uși aproape imposibile. Pune cariera pe primul loc și are nevoie de o persoană care să încerce să îl mai tempereze puțin atunci când i se urcă succesul la cap. Este foarte ambițios și luptă să îi întreacă mereu pe cei din jurul lui.

SCORPION

Acest nativ poate avea succes în carieră doar atunci când pe plan sentimental duce o viață singuratică. Nu îi place să fie distras și nu suportă ca cineva să îi creeze probleme pe acest plan, de aceea de multe ori renunță la viața lui personală în favoarea carierei. Există însă și excepții, iar aceștia au grijă să nu amestece deloc cele două planuri.

SĂGETĂTOR

Nativul din această zodie este destul de preocupat de acest aspect al vieții lui și nu acceptă să fie niciodată pe ultimul loc. Atunci când vede că nu are șansa de a evolua, nu se ferește de a face schimbări drastice. Are nevoie însă de suportul celor dragi, aceștia fiind singurii care îi dau putere pentru a cauta neîncetat succesul.

CAPRICORN

Pentru acest nativ cariera nu este deloc importantă atât timp cât nu este împlinit și pe celelalte planuri ale vieții sale. Caută un echilibru și atunci când îl găsește are acele resurse necesare pentru a încerca să se afirme în carieră. Ăi place să fie constant și tinde mai mult spre stabilitate decât spre faima trecătoare.

VĂRSĂTOR

Nativul din această zodie pune accept pe carieră doar dacă are un mediu propicee. Îi place să se înțeleagă bine cu cei cu care lucrează și să se facă plăcut, acestea fiind pricipalele resurse prin care își poate arăta potențialul. Nu exagerează cu munca și știe când să se oprească.

Mai multe detalii, pe eva.ro