HOROSCOP: Cât de pervers este iubitul tău în pat

Romantic şi cuminte sau sălbatic şi pervers? Vezi ce fel de sex îi place iubitului tău în funcţie de zodia lui. Descoperă care zodii au înclinaţii către perversiuni şi care fug de experimentele sexuale.

08 mart. 2013, 10:02
HOROSCOP: Cât de pervers este iubitul tău în pat

Berbec. Dacă îi trece prin cap ceva ciudat, nu se lasă până nu încearcă, chiar dacă e vorba de ceva absolut pervers văzut prin cine ştie ce film porno.

Taurul este un pic mai cuminte în pat. Chiar dacă are anumite fantezii perverse, îşi dă seama că sunt unele lucruri pe care nu i le poate cere unei femei.

Gemeni. Azi e romantic, mâine e sălbatic, încât ai zice că ai doi iubiţi, nu unul. Aşadar, iubitul tău din Gemeni e gata oricând să încerce experimente perverse.

Rac. Aproape că nu există bărbat mai cuminte în pat. Asta nu înseamnă că nu ar fi un amant bun, că nu ar şti cum să satisfacă o femeie.

Leu. Orgoliosul Leu vrea să pară un maestru în arta sexului. De fapt, nu este deloc aşa. E drept, îi place să-şi domine iubita, dar nici vorbă de perversiuni în patul lui.

Fecioară. Chiar dacă nu vorbeşte despre asta, mai mult ca sigur că a încercat toate perversiunile posibile şi probabil vrea să mai aibă parte de ele şi pe viitor.

Balanţă. Nu te vei plictisi în patul lui, dar nici nu trebuie să te temi că-ţi va propune cine ştie ce perversiuni. Singura lui cerinţă este să-i acorzi timpul de care are nevoie să se bucure de corpul tău.

Scorpion. Nu se poate spune că este un pervers, dar dacă are ocazia face şi sex sălbatic şi orgii, şi de toate. Puţine sunt lucrurile de la care s-ar da înapoi.

Săgetător. Dacă vrei să rămâi lângă el până la adânci bătrâneţi, ar fi bine să te pregăteşti pentru câteva partide de sex mai speciale, pentru că are câteva lucruri pe care ţine morţiş să le facă.

Capricorn. El preferă poziţiile clasice şi crede că sexul se face numai în doi, dar dacă tu vrei, poate să participe şi la orgii. Pentru el e foarte important ca partenera lui să fie satisfăcută.

Vărsător. Se grăbeşte să experiementeze totul şi i se pare că viaţa e irosită dacă nu a trăit cât mai multe experienţe sexuale sau de altă natură. Nu este capabil să fie fidel unei singure femei.

Bărbatul din Peşti este atât de ataşat de parteneră, încât ar face orice îi cere ea, doar să nu fie părăsit sau înşelat. Chiar dacă nu îi face plăcere, e dispus să încerce şi perversiuni dacă i-o ceri tu.