Horoscop: Cât de posesiv eşti în funcţie de zodie

Se spune că oamenii urăsc într-un singur mod, dar iubesc în n feluri. Poate fi adevărat sua nu, dar cert este că aproape fiecare dintre noi are un instinct al posesivităţii care se manifestă în iubire.

08 oct. 2015, 06:48
Horoscop: Cât de posesiv eşti în funcţie de zodie

Berbec

Unele dintre cele mai posesive semne zodicale, Berbecul iubeşte deţinând controlul asupra relaţiei şi asupra partenerului. Se spune că dorinţa lui de a acapara viaţa celuilalt vine de fapt, din dorinţa de a fi pe primul loc în orice întreprinde.

De reţinut este faptul că bărbaţii născuţi în zodiac Berbec sunt mai puţin posesivi decât femeile din Berbec.

Taur

Câştigătorii locului I în topul celor mai posesive zodii, Taurii nu pot trăi altfel decât fiind posesivi şi, pe deasupra, le şi place. Atât femeile, cât şi bărbaţii din Taur iubesc  să deţină conrolul asupra vieţii partenerului, sub orice aspect. Dacă ar putea să le dicteze şi viaţa profesională, ar face-o…

Posesivitatea lor vine dintr-o gelozie acerbă care îi determină să-l facă pe celălalt incapabil să trăiască fără ei. Sau cel puţin, ei încearcă să intervină la nivel mental mult prea mult pentru a crea o oarecare dependenţă.

Gemeni

Pentru că sunt foarte libertine, cei născuţi sub acest semn astral oferă, la rândul lor, libertate, adică nu sunt posesivi aproape deloc.

Există totuşi un domeniu unde nativii din Gemeni preiau controlul cu posesivitate şi acela este cel financiar.

Bărbaţii Gemeni au, totuşi un gram de posesivitate care se manifestă mai mult prin manipulare şi nu neapărat prin crize de gelozie. Iar manipularea lor are ca scop păstrarea relaţiei prin ameninţări cu despărţirea.

Rac

Femeile Rac sunt posesive doar atunci când se simt în pericol, când au o vagă impresie că pierd situaţia de sub control, că există şansa să fie abandonate sau înşelate.

Iar posesivitatea femeii din Rac este una mai degrabă sexuală – îşi va domina partenerul prin delicii sexuale, fără ca el să-şi dea seama măcar că a căzut pradă manipulării.

În schimb, bărbatul Rac manifestă genul de posesivitate agresivă, din motive de gelozie – totul până simt ei că au devenit indispensabili.

Leu

Extrem de posesive, dar nu la fel de posesive precum femeile din Taur, cele din zodia Leu repsiră posesivitate. Se folosesc de orice armă posibilă pentru a-l controla pe cel cu care convieţuiesc, uneori aleg chiar să-l facă pe celălalt să se simtă inutil.

Bărbaţii năcuţi sub acest semn zodicala sunt şi ei la fel de posesivi, de cele mai multe ori folosindu-se de un fel de teamă instaurată în cuplu (teama că oricând ar putea pleca pentru a-şi reface viaţa) cu scopul de a-şi controla partenerul.

Fecioară

Fecioarele sunt posesive, dar spre deosebire de celelalte zodii, elesunt foarte conştiente de posesivitatea lor, şi-o educă chiar pentru a deţine controlul. În cazul lor, partenerul ar trebuie să se îndepărteze de familie, de prieteni, de orice îi face prea mare plăcere şi să graviteze în jurul lor.

Bărbaţii născuţi sub semnul astral Fecioară sunt la fel de manipulatori precum femeile şi ar trece peste orice principiu să-şi ţină iubita într-o sferă strâns legată de a lui.

Mai multe detalii, pe one.ro