Horoscop: Cât de predispus e la aventuri de o noapte, în funcţie de zodia lui

Ai cunoscut un bărbat care te-a atras pe loc, însă ţi-e teama că nu îşi va dori o relaţie serioasă cu tine?

03 sept. 2014, 09:18
Horoscop: Cât de predispus e la aventuri de o noapte, în funcţie de zodia lui

Spre deosebire de noi, femeile, barbatii sunt mai practici, si rareori se gandesc la o relatie serioasa in momentul in care sunt atrasi de o femeie. Sexul este foarte important pentru ei, insa o noapte memorabila nu iti va asigura locul in viata celui pe care ai pus ochii.

Asa cum este normal, astrele au o influenta puternica asupra vietii noastre. Asadar, tine cont de zodia in care s-a nascut partenerul tau si afla cat de predispus este la o aventura de o noapte!

Berbec

Berbecul este genul tipic de barbat care are aventuri de o noapte, numai ca el nu le considera asa. Se indragosteste foarte repede, dar ii trece foarte usor. Din acest motiv nu poate fi genul de barbat in care sa ai incredere sau de la care sa ai asteptari. Este foarte predispus si la infidelitate.

Taur

Aventurile de o noapte nu sunt genul lui pentru ca este prea lenes si incet ca sa le aiba. Nu este genul care sa se arunce in pat de la prima intalnire si depune destul de mult efort atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva. Asadar, acest barbat nu este predispus la aventuri de o noapte si nici nu e genul care sa isi insele partenera de viata.

Gemeni

Cu barbatul nascut in zodia Gemeni lucrurile sunt putin mai complicate. Totul depinde de dispozitia pe care o are. Acum isi poate dori ceva mai mult de la tine, iar peste putin timp poate pune ochii pe altcineva si va uita complet de tine. Poate cuceri orice femeie si este predispus sa insele.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.