Horoscop: Cât de pregătită eşti pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Fecioară se va simți pregătită pentru un astfel de angajament abia după ce își testează iubitul ani de-a rândul.

07 iul. 2015, 21:05
Horoscop: Cât de pregătită eşti pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

RAC

Nu te grăbești atunci când e vorba de alegeri serioase menite să îți schimbe viața, așa că pregătită nu vei fi niciodată.

Faptul că nu ai nicio garanție că relația va funcționa te va face să fii sceptică tot timpul. Te vei căsători în momentul în care consideri că ai înaintat în vârstă sau atunci când vrei să ai un copil.

LEU

Vei simți că ești pregătită din prima clipă în care îți vei întâlni alesul și nu vei mai sta prea mult până să faci marele pas.

Ai nevoie doar de acea chimie și de acel magnetism care nu te vor lasă să pleci de lângă iubitul tău. 

FECIOARĂ

Nu crezi în vorbe, așa că partenerul tău trebuie să îți demonstreze de-a lungul timpul că merită să îl alegi.

Faptele vorbesc și nu te-ai implica în ceva atât de serios fără să ai toate dovezile de care ai nevoie. Dacă iubitul tău este mai mare decât tine, atunci îți va lua mai puțin timp să te decizi!

BALANŢĂ

Te vei simți cu adevărat pregătită atunci când iubirea pentru persoana de lângă tine devine mai mare decât pentru propria persoană.

Nu te grăbești când trebuie să iei astfel de decizii și nici nu te lași impresionată de oricine. Vârsta și influențele celor din jur pot urgenta acest proces!

SCORPION

Ești destul de indecisă și poți lua hotărâri greșite crezând pe moment că așa este cel mai bine.

Nu faci o tragedie din asta, ești optimistă și știi că există și pentru tine acel suflet pereche, doar că trebuie să îl cauți până dai de el. Ești mereu pregătită pentru iubire, cu tot cu angajamentele de rigoare.

Citeşte mai mult pe eva.ro