HOROSCOP. Cât de răi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie. Află de cine trebuie să te fereşti

Barbatii reprezinta un mister. Desi foarte multe femei sustin ca pot recunoaste un baiat rau de la distanta, aparentele pot insela. Astrologia joaca un rol important aici, iar in functie de zodia in care s-a nascut un barbat, poti afla cat de rau este.

28 mart. 2015, 08:41
HOROSCOP. Cât de răi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie. Află de cine trebuie să te fereşti

Iata care sunt zodiile care ascund cei mai rai barbati:

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este foarte dificil si greu de inteles. Vesnic nemultumit de viata pe care o are, el va cauta o femeie care stie sa il asculte si care ii va acorda atentia necesara. Cu toate acestea, nu este un barbat periculos pentru inima unei femei, dar nici nu inseamna ca nu va insela. Este greu de spus cum va decurge relatia cu acest nativ, totul depinde de femeia din fata lui.

Taur

Barbatul Taur este foarte posesiv si gelos. Isi alege cu atentie hainele si prietenii si este foarte critic, in special la adresa femeilor. Nu oricine se poate strecura in asternuturile sale. Sexul este foarte important pentru el, dar trebuie sa fii cu adevarat speciala ca sa ai „onoarea” de a te culca cu el. Este si foarte razbunator, ceea ce inseamna ca nu vrei sa „te joci cu focul” atunci cand vine vorba de acest nativ.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este un afemeiat care are mereu vorbele la el. Stie cum sa te vrajeasca, iti poate sopti ore in sir cuvinte dulci si te poate fermeca dintr-o singura privire. E rece si calculat, arivist si te poate face sa crezi ca iti va oferi marea cu sarea. Adevarata lui pasiune insa este aceea de a se distra si de a face cat mai multe cuceriri. Astfel, femeile doar vor trece prin patul sau, dar nu vor zabovi prea mult. 

Citeşte mai mult pe ele.ro

Citeşte şi Horoscop hawaiian: Sub ce semn te-ai născut şi ce spune acesta despre tine?