Horoscop: Cât de sensibil este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Te-ai întrebat vreodată dacă şi bărbaţii sunt sensibili? Ei bine, află că sunt. Deşi ei se exteriorizează mai puţin decât noi, sunt la fel de sensibili şi de emotivi şi de multe ori acest lucru poate fi observat foarte uşor.

03 oct. 2014, 07:52
Horoscop: Cât de sensibil este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Astrele ne ajuta sa-i intelegem mai bine pe barbati. Asadar, poti afla cat de sensibil este un reprezentant al sexului puternic, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Barbatul Berbec nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca este sensibil. Desi are obiceiul sa se planga de lucrurile care ii merg prost, in final el se arata complet lipsit de emotii si sentimente atunci cand vine vorba de viata sa personala. Mai degraba ar recunoaste un esec in afaceri, decat faptul ca ar fi sensibil.

Citeşte şi HOROSCOP. Care este cel mai mare ATU al unei persoane în funcţie de zodie

Taur

Barbatul Taur este foarte sensibil, dar lui nu-i place sa arate acest lucru. El adopta o atitudine destul de dura si serioasa, in speranta ca cei din jur nu isi vor da seama ca poate fi ranit usor. Pune foarte mult pret pe sentimente si obisnuieste sa-si deschida sufletul in fata acelor persoane in care are incredere.

Citeşte şi Zodiacul piraţilor: Horoscopul marin pentru fiecare nativ

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni adopta o atitudine indiferenta. Lui nu-i place sa vorbeasca despre sentimentele sale si nici nu se sensibilizeaza foarte usor. Foarte putine persoane ajung sa-i cunoasca adevarata sa fata. Cu toate acestea, atunci cand iubeste cu adevarat, acest barbat poate dezvolta o latura sensibila.

Citeşte continuarea articolului pe Ele.ro.