HOROSCOP: Cât de stabil sau instabil emoţional este un om, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrologii sustin ca felul in care fiecare persoana reuseste sa faca folos de autocontrol este dictat in special de catre astre si de semnul zodiacal sub care s-au nascut. Mai precis, este vorba despre cat de mult isi poate mentine un om calmul in situatii limita si cat de statornic si de neclintiti este in deciziile pe care le ea, in functie de zodia sa.

18 nov. 2014, 06:52
HOROSCOP: Cât de stabil sau instabil emoţional este un om, în funcţie de zodie

BERBEC

Berbecii sunt de obicei oameni a caror rabdare da semne ca ar fi subreda rareori. Insa, in cazul in care sunt atacati emotional si le sunt reprosate lucruri de csre nu sunt vinovati, risca sa-si piarda in totalitate rabdarea si sa devina alte persoane. La ei, instabilitatea se manifesta prin iesiri semi-violente, doar in cazurile in care sunt acuzati pe nedrept.

TAUR

Taurii sunt persoane la care instabilitatea se manifesta mai ales pe plan amoros. Mai concret, Taurii devin de-a dreptul paranoici in momentul in care isi dau seama ca persoana iubita nu le mai este sub nicio forma subordonata in gandire. Atunci Taurii devin cat se poate de nervosi si reusesc sa se comporte foarte isteric.

GEMENI

Gemenii sunt de fel persoane instabile in luarea deciziilor. In ciuda faptului ca sunt duplicitari, nativii acestei zodii sunt cat se poate de statornici in ceea ce priveste propriile convingeri. Cu toate acestea, Gemenii sunt foarte instabili cand vine vorba de deciziile pe care trebuie sa le ia si care ar putea afecta alte persoane.

RAC

La Raci, instabilitatea emotionala care-i caracterizeaza se manifesta mai ales atunci cand sunt stransi cu usa si isi dau seama ca nu au realizat deloc ceea ce si-au propus. Isi pierd cumpatul si respectul fata de propria persoana si de multe ori se refugiaza ajungand sa-si faca rau singuri din cauza instabilitatii emotionale.

LEU

Leii ajung foarte rar sa fie persoane instabile din punct de vedere emotional datorita faptului ca traiesc cu foarte multe convingeri legate de lumea dimprejur. Mai precis, sunt persoane ale caror echilibru intern este greu de zdruncinat.

FECIOARA

Fecioarele sunt instabile emotional in marea lor majoritate, mai ales pe plan amoros. Isi pierd foarte repede cumpatul si sunt capabile de lucrui aproape nedemne daca realizeaza cau au fost inselate in vreun fel.

BALANTA

Balantele pe de alta parte prefera sa exerseze autocontrolul si ajung sa fie instabile emotional doar daca nu mai au absolut nicio solutie pentru o problema cu adevarat importanta. In acele momente, se inchid in ele insele si sufera incredibil de mult, devenind foarte fragile.

SCORPION

Scorpionii ajung sa fie instabili emotional pe baza de stres. Nu le place sa traiasca in stres si sa se consume prea mult, de aceea de fiecare data cand ajung in situatii limita isi pierd cumpatul. Astfel, a ei, instabilitatea emotionala se manifesta prin iesiri destul de violente.

SAGETATOR

Sagetatorii devin instabili emotional atunci cand sufera o pierdere de natura umana. Pun mereu accent pe relatiile interpersonale si de aceea toti cei apropiati lor reprezinta foarte mult pentru ei pe plan sentimental. Astfel, in cazul unui deces, Sagetatorii ajung sa fie adevarate epave emotionale.

Citeşte mai mult pe lyla.ro