Horoscop. Cât de uşor se lasă manipulat de cei din jur, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP. Nativul din Scorpion nu acceptă ideile altora decât atunci când acestea coincid cu ale lui şi alege întotdeauna ce e mai bine pentru el.

08 sept. 2015, 03:40
Horoscop. Cât de uşor se lasă manipulat de cei din jur, în funcţie de zodia lui

FECIOARĂ

Bărbatul din această zodie se lasă influenţat din când în când de persoanele dragi lui, tocmai pentru că ştie că acestea nu i-ar vrea răul niciodată. De cele mai multe ori nu îşi dă seama că este manipulat şi ajunge să creadă că este doar gândirea lui, nu a altora. 

BALANŢĂ

Nativul din această zodie se lasă foarte uşor manipulat de către oricine din jurul lui. E suficient să îi spui o singură dată ceva pentru a-l face să aibă dubii cu privire la diverse situaţii. Nu te poţi baza pe cuvântul lui pentru că oricine îi poate schimba planurile în ultimul moment sau îl poate face să fie contra ta.

SCORPION

Nativul din această zodie nu se lasă manipulat decât atunci când ideile celor din jur coincid cu ale lui. Ştie întodeauna să aleagă ce mai bun de la toată lumea şi poţi sta liniştită cu privire la acest aspect. Nu îţi vei bate capul luptându-te cu asta, ci din contră vei fi mulţumită de modul în care gestionează lucrurile.

SĂGETĂTOR

Acest nativ nu suportă să fie comandat şi observă imediat atunci când cineva vrea să îi schimbe modul de gândire. Este ferm indiferent de persoana pe care o are în faţă şi ţine la independenţa lui mai mult decât la orice. Este foarte orgolios şi preferă să înveţe din propriile greşeli, decât din ale altora.

CAPRICORN

Acest nativ se lasă foarte uşor manipulat şi acest lucru vă va crea multe greutăţi în relaţie.  

Vei fi nevoită să lupţi contra tuturor, chiar dacă acest lucru ar putea fi evitat foarte uşor de către partenerul tău. Capricornul este foarte schimbător şi are o personalitate deloc bine conturată.

Citeşte mai multe, pe eva.ro