Horoscop. Cât de violent e atunci când se enervează, în funcţie de zodia lui

Horoscop: E posibil ca nativul din Vărsător să nu își poată controla reacțiile violente fizic și să te împingă cât poate de tare atunci când îl calci pe coadă.

24 sept. 2015, 11:28
Horoscop. Cât de violent e atunci când se enervează, în funcţie de zodia lui

BALANŢĂ

Nativul din Balanță se răzbună prin tăcere atunci când se enervează, și este violent fizic doar atunci când altcineva începe bătaia. Evită pe cât posibil aceste lucruri și nu le vrea în viața lui, însă nu acceptă să fie bătaia de joc a nimănui. La fel și cu vorbele urâte, nu le va folosi el niciodată primul, ci vor fi doar un răspuns la jignirile primite. El alege cel mai des să fugă din calea ta atunci când se enervează și să aștepte să se liniștească apele. Destul de rațional putem spune!

SCORPION

Nativul din această zodie este foarte pervers, iar atunci când se enervează nu reacționează impulsiv, ci deja începe să își facă un plan de răzbunare. Este în stare să îți creeze multe greutăți în viața profesională ori socială, deși aparent nu zici că îți pregătește ceva. Își ascunde foarte bine nervii și așteaptă momentul oportun pentru a te face să plătești.

SĂGETĂTOR

Nativul din această zodie este foarte violent verbal atunci când se enervează, și îți reproșează lucruri de la începutul relației până la momentul respectiv, chiar dacă ai crezut că a trecut peste anumite lucruri. Când se umple paharul îi vin toate în minte și ți le pune pe tavă alături de înjurături mai ceva ca în sălbăticie. Nu sta lângă un astfel de om care poate fi și agresiv fizic uneori!

CAPRICORN

Nativul din Capricorn se schimbă total atunci când este nervos, însă devine distant și încearcă să se îndepărteze treptat de tine pentru a nu suferi. Nu este nici violent fizic, nici verbal, deși uneori atât de tare te doare comportamentul lui și faptul că nu te poate ierta, încât ai spune că preferai o palmă. Desigur, rămânem la nivel de vorbe!

VĂRSĂTOR

E posibil ca acest nativ să nu se țină de la reacțiile violente fizic și să te împingă cât poate de tare atunci când îl calci pe coadă. Este foarte important să îi citești reacțiile și să fugi din calea lui dacă privirea lui devine tulbure. Indiferent de ce i-ai face, nu trebuie să accepți un astfel de comportament din partea nimănui. Poate plăti și cu aceeași monedă, sau poate puțin mai mult, însă asta destul de rar!

PEŞTI

Nativul din Pești este destul de răzbunător și atunci când are nervi simte nevoia să facă ceva prin care să își recapete încrederea în sine. Dacă ai flirtat cu cineva și află, cu siguranță nu va fi agresiv, însă va avea grijă să te înșele sau să iasă în oraș cu o altă femeie. Mereu va face ceva înzecit și uneori fără iertare, doar din dorința de răzbunare prostească.

Citeşte mai multe pe eva.ro