HOROSCOP. Cât este de SINCER iubitul tău, în funcţie de zodie

Nativul din Săgetător spune tot ce gândeşte, fără menajamente, în timp ce Racii preferă să păstreze mici secrete, pentru a nu se simţi foarte vulnerabili. Zodiile îţi arată dacă iubitul tău spune de obicei adevărul gol-goluţ sau dacă preferă să mintă de cele mai multe ori.

17 iul. 2013, 17:40
HOROSCOP. Cât este de SINCER iubitul tău, în funcţie de zodie

Iubitul tău din Rac preferă să ţină ascunse unele mici secrete din viaţa lui. Se simte expus şi vulnerabil dacă spune tot ce are pe suflet, de aceea omite să-ţi dezvăluie unele lucruri.

Leu. Deşi de multe ori se străduieşte să-şi menţină imaginea impecabilă, omiţând lucrurile care ar putea să-i ştirbească strălucirea, în general este foarte sincer.

Fecioară. De multe ori ascunde lucruri importante şi asta pentru că se teme să nu fie judecat sau respins. 

Balanţă. Preferă să ţină pentru el tot felul de mici secrete sau să omită unele chestiuni tocmai pentru a menţine o situaţie relaxată.

Scorpion. Este unul dintre cei mai secretoşi nativi ai zodiacului. Îi place să cunoască secretele tuturor, este foarte curios şi băgăcios, dar foarte protector când vine vorba de propriile secrete.

Săgetător. Preferă întotdeauna adevărul, chiar dacă uneori poate fi destul de dur şi greu de suportat. Chiar dacă ar vrea să ascundă unele lucruri nu reuşeşte, pentru că se dau întotdeauna de gol.

Nativul din zodia Capricornului nu este o persoană prea sinceră. Este dispus să ascundă lucruri importante pentru ca partenera de viaţă să nu-şi schimbe părerea despre el.

Pentru bărbatul din zodia Vărsătorului, minciunile mici şi aparent inocente fac parte din „rutina” zilnică. Uneori poate fi atât de convins de ceea ce spune încât ar putea ajunge să creadă chiar el propriile minciuni.

Peşti. Va prefera să ţină pentru el unele lucruri, în special pe cele de natură sentimentală, pentru a nu se simţi expus şi vulnerabil. Nu este o persoană foatre sinceră.

Berbec. Preferă de multe ori să-ţi ascundă adevărul în ceea ce priveşte subiectele delicate. Dar în momentele în care îl ia gura pe dinainte este posibil să afli tot felul de lucruri noi, despre care habar nu aveai.

Bărbatul din zodia Taurului preferă să ţină sub tăcere chestiunile delicate, pe care nu simte nevoia să le discute. Dar dacă este vorba despre lucruri foarte serioase, te poţi baza pe sinceritatea lui.

Gemeni. Dacă vrei o părere sinceră, de la el o poţi obţine cu siguranţă. Ar putea totuşi să înflorească unele poveşti, doar de dragul de a le face mai interesante.