HOROSCOP: Cât noroc vei avea în dragoste în 2014, în funcţie de zodie

Dacă pentru anul 2013 se prevesteau foarte multe catastrofe financiare, amoroase sau în ceea ce priveşte sănătatea, iată că pentru anul 2014 se anunţă numai lucruri pozitive, care vor apărea însă într-un mod furtunos, neaşteptat.

28 oct. 2013, 06:31
HOROSCOP: Cât noroc vei avea în dragoste în 2014, în funcţie de zodie

Berbec. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor avea parte de foarte multa adrenalina in 2014. Multe iesiri, multe experiente placute, multe escapade pline de pasiune, noi cuceriri. Viata sentimentala a berbecului se anunta a fi plina de culoare in anul ce urmeaza.

Taur. Pasiunea specifica taurului ii va fi de mare folos in 2014. Noi iubiri, noi cuceriri bat la usa taurului, tot ce trebuie sa faca fiind sa-si deschida mintea si sufletul pentru a primi tot ce-i rezerva anul viitor

Gemeni. Din pacate, cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt singurii care primesc vesti rele cu privire la viata personala. Se axeaza foarte mult pe partea profesionala, tocmai de aceea vor avea de pierdut pe partea sentimentala.

Citeşte şi Horoscop: Ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, în functie de zodia lui

Rac. Este foarte probabil ca racul sa isi intalneasca sufletul pereche in 2014, vara fiind anotimpul in care cei nascuti sub acest semn zodiacal se vor dezlantui. Racul este foarte stabil in viata de cuplu, tocmai de aceea se anunta un an aproape perfect pentru el.

Leu. Persoanele marcate de aceasta zodie vor da cu batul in balta in 2014. Leu va avea parte de atat de multi admiratori incat multitudinea de optiuni il va face sa-i scape din vedere exact ce e mai bun pentru el. Mai multa atentie la gesturile minore, caci ele vor fi facute de persoana predestinata.

Fecioara. Sensibila din fire, fecioara va avea putin de patimit de pe urma iubirii. Spre sfarsitul anului va lua decizii importante cu privire la partenerul ei si se poate termina cu o casatorie.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi HOROSCOP DE IARNĂ. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, în funcţie de zodie