Horoscop. Cât rău poate să îţi facă, în funcţie de zodia lui

Astrele te ajută să descoperi cum este persoana de lângă tine şi ce suferinţe ar putea să îţi aducă. Află de cine trebuie să te fereşti!

30 iun. 2014, 21:19
Horoscop. Cât rău poate să îţi facă, în funcţie de zodia lui

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racii nu au foarte mare încredere în ei, aşa că de cele mai multe ori au impresia că sunt păcăliţi, mai ales de tine. Din această cauză, pentru a se simţi bine psihic vor face tot felul de lucruri menite să le redea din când în când siguranţa de sine. Şi deşi nu ai greşit cu nimic şi nu ţi-a spus că te bănuieşte de ceva, cu siguranţă acest nativ va flirta des şi uneori te va înşela.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cel mai mare rău pe care ar putea să ţi-l facă iubitul tău din această zodie este să te părăsească. Nu asta ar fi grav, grav este faptul că o va face din cauza că nu se poate detaşa niciodată de mama lui, sau de familia lui. Este mult prea legat şi va fi întotdeauna băiatul mamei şi protejatul ei.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie este respectuos de obicei cu femeile indiferent cât de urât ar gândi despre unele dintre ele. Trebuie să îl provoci mult prea mult ca să treacă la fapte. Dacă ai ajuns să îl calci serios pe coadă, atunci e posibil chiar să te lovească într-un exces de furie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din această zodie consideră că i se va face bine dacă face el la rândul lui bine. Chiar dacă e rănit, acesta preferă să fie optimist şi să ia doar aspectul pozitiv din orice situaţie, cât de grea ar fi ea. Nu este capabil să facă rău, mai ales unei persoane pe care chiar a iubit-o sau o iubeşte.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E suficient să îi arăţi că te crezi mai bună decât el că imediat va lua foc. Militează pentru egalitatea în cuplu, aşa că dacă cumva vei îndrăzni să îl ameninţi că îl părăseşti va încerca din toate puterile să se răzbune. Este în stare să îţi creeze probleme la locul de muncă sau să facă publice detalii intime despre tine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest nativ nu este în stare să facă rău nici unei muşte, dar unui om. Poţi sta liniştită din această privinţă, nimic din ce va face nu va fi rău voit. E posibil însă să cadă în capcana tentaţiilor, pentru că sexul este foarte important pentru el. De cele mai multe ori câştigă lupta cu dorinţele sale ascunse.

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...
Partenerii noștri