HOROSCOP: Câtă încredere poţi avea în el, în funcţie de zodia lui

Nativul din Berbec ar putea să te dezamăgească din cauza impulsivităţii. Află dacă te poţi baza pe iubitul tău şi dacă poţi avea încredere deplină în el, în funcţie de zodia lui.

23 iul. 2013, 07:08
HOROSCOP: Câtă încredere poţi avea în el, în funcţie de zodia lui

Leu. Se poate lăsa dus de val, de propriile dorinţe, uitând că cineva depinde de el sau că şi-a pus încrederea în el. De aceea, trebuie să fii prudentă cu acest nativ.

Nativul din Fecioară este responsabil şi serios, mai ales când vine vorba de viaţa în doi şi relaţia voastră. Foarte rar se poate întâmpla să-ţi zdruncine încrederea pe care o ai în el.

Balanţă. Mai ales în privinţa deciziilor importante, acest bărbat te-ar putea dezamăgi. Îţi poţi pierde încrederea în el din această cauză.

Citeşte şi: Moduri de a-ţi susţine relaţia de cuplu

Bărbatul din Scorpion este unul dintre cei mai conştiincioşi nativi ai zodiacului când vine vorba de respectarea promisiunilor şi îndeplinirea responsabilităţilor pe care şi le-a asumat.

Săgetător. Ar putea să te dezamăgească şi să-ţi trădeze încrederea pe care o ai în el pentru că se lasă uneori condus de impulsivitate şi purtat de val.

Capricorn. Poţi avea încredere în el, pentru că va încerca întotdeuna să fie o persoană de cuvânt. Nu vrea să-i dezamăgească sub nicio formă pe cei pe care îi iubeşte.

Vărsătorul este cea mai stabilă zodie de aer. Este hotărât, ştie ce vrea şi îţi va spune direct, ceea ce reduce semnificativ riscul de a-ţi trăda încrederea pe care o ai în el.

În bărbatul din Peşti nu ar trebui să-ţi pui toată încrederea pentru că rişti ca apoi să regreţi. Se răzgândeşte uşor şi de multe ori spune ceva şi face altceva.

Berbec. Impulsivitatea sa este vinovată adesea pentru multe decizii greşite pe care le ia, de multe ori pe loc, instant, fără să întrebe sau să te consulte.

Bărbat din Taur este demn de multă încredere şi asta pentru că de multe ori ceea ce spune aia şi face. Iar dacă promite ceva, va face tot posibilul să se ţină de cuvânt.

Gemeni. Chiar dacă nu vrea să facă rău, este posibil ca de multe ori să-şi uite promisiunile, să se răzgândească sau pur şi simplu să nu mai aibă chef să facă ceva anume. Nu te baza prea mult pe el!

Rac. Pentru că este o persoană sentimentală şi sensibilă, ştie cât de rău poate face o promisiune încălcată. Nu vrea să dezamăgească, de aceea nu îţi va trăda încrederea pe care o ai în el.


loading...