HOROSCOP: Câtă libertate îţi oferă partenerul în relaţie, în funcţie de zodia lui

Înainte de a te angaja într-o relaţie, află câtă libertate este dispus să îţi ofere partenerul tău, în funcţie de zodia lui.

12 iul. 2013, 08:44
HOROSCOP: Câtă libertate îţi oferă partenerul în relaţie, în funcţie de zodia lui

Rac. Acest nativ este destul de sever şi dacă începe să ţină cu adevărat la tine, rişti să te alegi cu o gardă de corp. Atunci când nu este ascultat, devine agresiv, atât verbal, cât şi fizic. Chiar dacă nu recunoaşte că este obsedat de tine, îţi poţi da seama din comportamentul lui că îi este frică să nu te pierdă, scrie eva.ro.

Leu. Bărbatul din zodia Leu aşteaptă de la partenera lui lucruri pe care el nu le oferă. Chiar dacă el iese liniştit la bere cu băieţii, ţie nu îţi va da voie să faci acelaşi lucru. Dacă o vei face însă fără permisiunea lui, se va răzbuna cu prima ocazie.

Fecioară. Bărbatul din Fecioară este un partener rezonabil pentru orice femeie care îi cucereşte inima. Te lasă să faci ce îţi doreşti, dar înainte îţi va spune ce pretenţii are de la tine fără să fie cicălitor. Îi place ca lucrurile să fie clare şi să nu aibă surprize neplăcute, de aceea încearcă de la începutul relaţiei să se facă înţeles.

Citeşte şi HOROSCOP: Partenerul de sex perfect pentru fiecare zodie

Balanţă. Nativul din Balanţă este foarte permisiv şi nu îţi îngrădeşte libertatea absolut deloc. Singura situaţie în care el intervine este atunci când ceva este mult prea deranjant şi îl pune într-o postură proastă, însă nici atunci nu-ţi va interzice nimic şi va rezolva situaţia fără a te implica.

Scorpion. Nativul din zodia Scorpion are de foarte multe ori tendinţa de a îţi spune ce să faci şi cum să faci, dar reuşeşte pe ultima sută de metri să se abţină. Pentru că este conştient că nu este bine să îţi interzică exagerat, încearcă mereu să ţină în el.

Săgetător. Nativul din Săgetător nu concepe să aibă o relaţie în care restricţia să fie pe primul loc. Nu acceptă să fie comandat, dar nici nu are pretenţia să-şi conducă partenera. Nu se va impune decât dacă vreun bărbat îţi dă târcoale.

Capricorn. Bărbatul din Capricorn este uşor frustrat şi are impresia că toate lumea vrea să îşi bată joc de el. Din această cauză, va fi foarte precaut cu partenera lui şi nu prea o va lăsa să îşi facă de cap.

Vărsător. Acest nativ nu neapărat că îţi va interzice lucruri, dar îi place să stea cât mai mult timp alături de tine. Nu o face ca să te monitorizeze şi controleze, ci pur şi simplu de drag. Cu toate acestea, îţi respectă intimitatea mai mult decât oricine.

Citeşte şi SECRETUL pe care trebuie să-l ştii despre ZODIA LUI, înainte să ajungeţi în pat

Peşti. Atâta timp cât nu îi vei da motive să se îndoiască de tine, bărbatul din zodia Peşti te va lăsa să iei orice decizie de capul tău, dacă asta îţi vei dori. Chiar dacă stă cu inima friptă sau poate şi-ar dori să fie cu tine uneori, acest nativ te respectă exact cum îţi doreşti.

Berbec. Bărbatul din Berbec îşi controlează în permanenţă iubita de teamă să nu fie înşelat. Din cauza geloziei şi a posesivităţii de care dă dovadă, acest bărbat nu te va lăsa nici să treci strada fără ca el să ştie.

Taur. Nativul din Taur vrea să deţină controlul absolut asupra partenerei. Te va lăsa să faci multe activităţi alături de prietenele tale, dar dacă vine vorba de bărbaţi, atunci ia foc. Nu suportă să ştie în preajma ta persoane de sex masculin.

Gemeni. Bărbatul din zodia Gemeni nu poate să stea într-o relaţie decât dacă este una liberă. Pentru că el are nevoie din când în când de intimitate, oferă la rândul lui acelaşi lucru partenerei.