HOROSCOP: Câte CUMPENE ai în viaţă în funcţie de zodie

Viața nu este pentru nimeni ușoară, iar în unele momente, ai impresia că tot răul s-a adunat la tine. Stai liniștit, prin asta trecem toți, cel puțin o dată. Află câte cumpene ai în viață, în funcție de zodie.

11 sept. 2014, 15:16
HOROSCOP: Câte CUMPENE ai în viaţă în funcţie de zodie

Berbec

Pe tine te caracterizează curajul, determinarea, încrederea de sine și entuziasmul. Pentru că ai toate aceste calități specifice eroilor, ai putea ajunge să faci meserii riscante, precum polițist sau pompier. Dacă alegi să duci o astfel de viață, vei avea multe momente grele, iar deseori vei trece pe lângă moarte. Le vei depăși cu bine, pentru că ești un luptător. Dacă nu alegi o meserie periculoasă, trebuie să știi că unul din punctele tale slabe este capul, așa că există riscuri să suferi, măcar o dată în viață, de răni la nivelul capului.

Taur

Firea răbdătoare și practică te va face un prieten adevărat. Îți palce stabilitate și de aceea vei lucra din greu, pentru a te face indispensabil la locul de muncă. Ai grijă, însă, că această dorință va atrage după sine mult stres. Această neliniște îți poate declanșa numeroase probleme de sănătate, de la afecțiuni ale tiroidei, la tensiune ridicată. Vei trece prin cel puțin două momente dificile în viață, în special din cauza problemelor de sănătate.

Gemeni

Ție îți place să fii stimulată intelectual și să afli întotdeauna lucruri noi. Nu îți place să faci mereu același lucru și ai toate șansele să lucrezi într-un domeniu care îți va permite să călătorești mult. De aici îți vor veni, însă, și problemele, pentru că ești predispus la accidente rutiere și te așteaptă o cumpănă în viață. Pentru că ești o fire agitată, riști să ai probleme cu sistemul nervos, așa că încearcă să iei lucrurile mai ușor.

Citește continuarea pe Unica.ro