HOROSCOP: Câţi prieteni adevăraţi ai în funcţie de zodie

Horoscop special, află care îţi sunt prietenii adevăraţi.

20 iul. 2018, 10:16
HOROSCOP: Câţi prieteni adevăraţi ai în funcţie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Fire aventuroasă și sociabilă, Berbecul își face foarte ușor prieteni, potrivit horoscoponline.biz. Prieteniile sale sunt, în general, de lungă durată. El este extrem de loial prietenilor săi și este mereu acolo pentru a-i ajuta. Cel mai bun lucru este că are parte de reciprocitate pentru că prietenii săi nu l-ar lăsa niciodată la greu, și nu numai.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Grație inimii sale mari și a atitudinii sale calme față de toți cei pe care îi întâlnește, Taurul are rareori probleme în a-și face prieteni. Nativii de sub acest semn zodiacal sunt extrem de grijulii, loiali și fiabili, de aceea oamenii adoră mereu o prietenie cu ei și doresc ca această prietenie să dureze întreaga viață.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt foarte sociabili și reprezintă sufletul oricărei petreceri. Ei au capacitatea de a transforma un străin într-un prieten aproape instantaneu. Gemenii au multe trăsături care îi determină pe cei din jurul lor să se apropie de ei, cum ar fi versalitatea acestora  (sunt interesați de o varietate de subiecte), entuziasmul lor pentru viață, inteligența și înțelegerea lor, simțul umorului. Dată fiind acest tip de atitudine, au reușit să își formeze de-a lungul timpului un cerc larg de prieteni.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul este o fire sensibilă și foarte loială prietenilor săi. Are parte numai de prieteni adevărați, care îl apreciază pentru devotamentul de care dă dovadă în relațiile sale de prietenie. Este mereu acolo pentru apropiații săi și îi ajută cu toate resursele de care dispune. Cel mai bun lucru este că face toate astea fără a aștepta ceva înapoi.

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt extrem de populari și, așadar, au un număr mare de prieteni. Evident, ei nu pot fi prieteni adevărați cu toți cei îi admiră, dar încă pot să cultive prietenii adevărate. Când un Leu este prieten cu cineva, sunt foarte loiali și amabili. Când un Leu este prietenul tău, știi că acesta te va sprijini necondiționat și îți va oferi ajutorul său.

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii de sub acest semn zodiacal își fac prieteni foarte greu din cauza timidității lor. Fără a face acest lucru în mod intenționat, Fecioarele au tendința de a fi foarte retrase și de a se închide în sine. Cercul de prieteni al unei Fecioare este restrâns, format din maxim 2 prieteni adevărați, dar cu care se înțelege de minune și știe că aceste prietenii vor dura întreaga viață.

  • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Oamenii sunt atrași de prietenia cu o Balanță datorită personalităților sale minunate și pentru modul în care reușește să îi facă pe ceilalți din jur să se simtă bine. Acesta este motivul pentru care Balanța este unul dintre semnele zodiacale cu cei mai mulți prieteni. Balanța reușește să mențină aceste prietenii adevărate pentru că evită pe cât posibil conflictele.

  • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Din cauza magnetismului său, pentru Scorpion nu este o provocare să își facă prieteni. Oamenii sunt atrași de el pentru că este interesant, unic și se individualizează de persoanele din jurul său. Nativii de sub acest semn zodiacal au norocul de a atrage lângă ei doar prieteni de calitate, care le vor fi alături oricând au nevoie.

  • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt pozitivi, amuzanți și joviali. Sunt sociabili cu cei din jur, însă, când vine vorba să apeleze la un prieten adevărat, lista se restrânge brusc. Cei care doresc să îi fie prienteni în adevăratul sens al cuvântului trebuie să îi demonstreze faptul că Săgetătorul poate avea încredere deplină în ei.

  • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornilor le este destul de dificil să își facă prieteni. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este pesimismul lor dus la extrem. Cei din jur se simt storși de energie în preajma lor și preferă să se retragă. Capricornii au de pierdut în această privință, mai ales pentru că ei au atât de multe lucruri bune de oferit.

  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a face și de a păstra o mulțime de prietenii. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt prietenoși în mod natural și fără a avea vreun interes – oamenii se simt confortabil în jurul lor și Vărsătorii îi încurajează să fie naturali în prezența lor. Oamenii sunt atrași de creativitatea și amabilitatea acestora.

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt extrem de glumeți și de distractivi. Se înțeleg cu toată lumea și evită pe cât posibil orice conflict. Deși reușesc să îi bine-dispună pe cei din jur, Peștii se confruntă cu mici dificultăți în a-și face prieteni adevărați, de suflet.